CS2 envanterini nakde çevirmek için site nerisi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Elimdeki silah skinlerini, kasaları ve kapsülleri nakde çevirmek istiyorum ama hangi site daha mantıklı bilmiyorum. Bazı sitelerde kapsül satışı yapılmıyor. DMarket'ta işlem yapabiliyorum ama parayı çekeceğim zaman tek mantıklı seçenek Payoneer ve onun hakkında da bilgim yok. Sizin öneriniz nedir?

uyarı: ByNoGame tavsiye etmeyin!

Elimdeki silah skinlerini, kasaları ve kapsülleri nakde çevirmek istiyorum ama hangi site daha mantıklı bilmiyorum. Bazı sitelerde kapsül satışı yapılmıyor. DMarket'ta işlem yapabiliyorum ama parayı çekeceğim zaman tek mantıklı seçenek Payoneer ve onun hakkında da bilgim yok. Sizin öneriniz nedir?

Hocam envanteri komple satıp direk bakiye olarak satabilirsiniz.

Merhaba, discord sunucusu üzerinden güvenilir kişilerle ticaret yaparsanız daha iyi olur. Siteler fazla kesinti alıyor.

Sonra mesela Technopat alım satım bölümünde 400 TL'lik bakiyeyi 350'den satıyorsun.

Çoğunlukla %30 indirim ile satılıyor. Zaten websiteleri skin değerinin %85'ini veriyor. Websitesi aracılığı ile enventerini direkt nakite çevirmesi daha mantılı.

Çoğunlukla %30 indirim ile satılıyor. Zaten websiteleri skin değerinin %85'ini veriyor. Websitesi aracılığı ile enventerini direkt nakite çevirmesi daha mantılı.
Hangi site %85 veriyor tam olarak?

Technopat’a ilan açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı