Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 3 Eylül 2023 #31 Yusuf Can dedi: Kardeşim cevabın için sana teşekkür ediyorum. Tekrar tekrar söylüyorum benim rankım açık. MM'de bir rank sahibiyim yani. Neyse arkadaşlar cevaplar için teşekkür ediyorum beklemekten başka çarem yok. Genişletmek için tıkla... Bu durumda bekleyin, sonucu hep beraber görürüz. Sonucu buraya yazmayı unutmayın.
Yusuf Can dedi: Kardeşim cevabın için sana teşekkür ediyorum. Tekrar tekrar söylüyorum benim rankım açık. MM'de bir rank sahibiyim yani. Neyse arkadaşlar cevaplar için teşekkür ediyorum beklemekten başka çarem yok. Genişletmek için tıkla... Bu durumda bekleyin, sonucu hep beraber görürüz. Sonucu buraya yazmayı unutmayın.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.924 Çözümler 17 3 Eylül 2023 #32 Yusuf Can dedi: Peki ne zaman rank aldınız hocam ve erişim ne zaman geldi? Heheh mantıklı. Genişletmek için tıkla... Açıklandığı ilk gün Rank yoktu ertesi gün ranki açtım gece dizi izliyordum bildirim geldi Steam'den. Baktım Davet gelmiş.
Yusuf Can dedi: Peki ne zaman rank aldınız hocam ve erişim ne zaman geldi? Heheh mantıklı. Genişletmek için tıkla... Açıklandığı ilk gün Rank yoktu ertesi gün ranki açtım gece dizi izliyordum bildirim geldi Steam'den. Baktım Davet gelmiş.
Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #33 stalist dedi: Açıklandığı ilk gün Rank yoktu ertesi gün ranki açtım gece dizi izliyordum bildirim geldi Steam'den. Baktım Davet gelmiş. Genişletmek için tıkla... Yani cumartesi rank aldın pazar davet mi geldi?
stalist dedi: Açıklandığı ilk gün Rank yoktu ertesi gün ranki açtım gece dizi izliyordum bildirim geldi Steam'den. Baktım Davet gelmiş. Genişletmek için tıkla... Yani cumartesi rank aldın pazar davet mi geldi?
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.277 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #34 Benim rankım yoktu. Oynadım rank aldım ve 1 gün sonra geldi bana.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.924 Çözümler 17 4 Eylül 2023 #35 Yusuf Can dedi: Yani cumartesi rank aldın pazar davet mi geldi? Genişletmek için tıkla... Cumartesi geldi
Yusuf Can dedi: Yani cumartesi rank aldın pazar davet mi geldi? Genişletmek için tıkla... Cumartesi geldi
Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #36 Onur Kaan Arslan dedi: Benim rankım yoktu. Oynadım rank aldım ve 1 gün sonra geldi bana. Genişletmek için tıkla... Cumartesi rank alıp pazar gelen oldu mu? Onu merak ediyorum.
Onur Kaan Arslan dedi: Benim rankım yoktu. Oynadım rank aldım ve 1 gün sonra geldi bana. Genişletmek için tıkla... Cumartesi rank alıp pazar gelen oldu mu? Onu merak ediyorum.
nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #37 Yusuf Can dedi: Cumartesi rank alıp pazar gelen oldu mu? Onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Saat 4 şu an bu saate kadar CS2 daveti gelmesi için bekledim ve davet falan yok ortada. Rankımı bugün öğlen saatlerinde açtım belki o yüzden gelmemiştir ya da Valve dağıtmayı bırakmıştır.
Yusuf Can dedi: Cumartesi rank alıp pazar gelen oldu mu? Onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Saat 4 şu an bu saate kadar CS2 daveti gelmesi için bekledim ve davet falan yok ortada. Rankımı bugün öğlen saatlerinde açtım belki o yüzden gelmemiştir ya da Valve dağıtmayı bırakmıştır.
Toran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.961 Çözümler 30 4 Eylül 2023 #38 Şu anda CS:GO'da sadece hileler ve rankı olmayanlar kalmış. CS2'de her el en az 2 kill alıyorum daha hile kullanamayınca millet
Şu anda CS:GO'da sadece hileler ve rankı olmayanlar kalmış. CS2'de her el en az 2 kill alıyorum daha hile kullanamayınca millet
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.277 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #39 Yusuf Can dedi: Cumartesi rank alıp pazar gelen oldu mu? Onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Cumartesi oynadım. Pazar geldi bana.
Yusuf Can dedi: Cumartesi rank alıp pazar gelen oldu mu? Onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Cumartesi oynadım. Pazar geldi bana.
Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #40 Onur Kaan Arslan dedi: Cumartesi oynadım. Pazar geldi bana. Genişletmek için tıkla... Bende cumartesi aldım fakat gelmedi hala beklemedeyim.
Onur Kaan Arslan dedi: Cumartesi oynadım. Pazar geldi bana. Genişletmek için tıkla... Bende cumartesi aldım fakat gelmedi hala beklemedeyim.