alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 4 Eylül 2023 #41 Valve'nin yapacağı işe ya. Rankım açıktı ama vermedi. Gitti aylardır oynamayan cuma günü rankını açan arkadaşıma verdi.
Valve'nin yapacağı işe ya. Rankım açıktı ama vermedi. Gitti aylardır oynamayan cuma günü rankını açan arkadaşıma verdi.
Yusuf Can Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #42 alp15eren dedi: Valve'nin yapacağı işe ya. Rankım açıktı ama vermedi. Gitti aylardır oynamayan cuma günü rankını açan arkadaşıma verdi. Genişletmek için tıkla... Ben cumartesi rank aldım bana da gelmedi. Kimisi cumartesi aldım geldi diyor. Anlamak pek mümkün değil.
alp15eren dedi: Valve'nin yapacağı işe ya. Rankım açıktı ama vermedi. Gitti aylardır oynamayan cuma günü rankını açan arkadaşıma verdi. Genişletmek için tıkla... Ben cumartesi rank aldım bana da gelmedi. Kimisi cumartesi aldım geldi diyor. Anlamak pek mümkün değil.