2Uranyum5 Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #1 RAM 16 GB DDR4 Ekran kartı RX 6600 İşlemci Ryzen 5 5500 Başlıktaki hatayı alıyorum. Driver güncellemeleri tam, ekran kartı son sürümde, Windows Update en güncel sürümde. Dosya Ekleri 1.jpg 23,2 KB · Görüntüleme: 144
Başlıktaki hatayı alıyorum. Driver güncellemeleri tam, ekran kartı son sürümde, Windows Update en güncel sürümde.
Çözüm 2Uranyum5 20 Ekim 2023 AMD sitesinden güncel driver indirip manuel kurulum yaptım sorun düzeldi. Çabalarınız için teşekkür ederim.
AMD sitesinden güncel driver indirip manuel kurulum yaptım sorun düzeldi. Çabalarınız için teşekkür ederim.
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 20 Ekim 2023 #2 CS:GO'dan kalan başlatma komutları varsa kaldırın, oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Eğer düzelmezse cs2.exe'ye sağ tıklayıp tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakın ve başlatma seçeneklerine -windowed komutunu ekleyip deneyin. Artı 0 Eksi
CS:GO'dan kalan başlatma komutları varsa kaldırın, oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Eğer düzelmezse cs2.exe'ye sağ tıklayıp tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakın ve başlatma seçeneklerine -windowed komutunu ekleyip deneyin.
KS KS 2Uranyum5 Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #3 Dediklerinizi yaptım fakat sonuç aynı. Artı 0 Eksi
Fury61 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 104 20 Ekim 2023 #4 2Uranyum5 dedi: Başlıktaki hatayı alıyorum. Driver güncellemeleri tam, ekran kartı son sürümde, Windows Update en güncel sürümde. Genişletmek için tıkla... DDU ile driverİ silip dener misin temiz kurulum yap güvenli modda. Artı 0 Eksi
2Uranyum5 dedi: Başlıktaki hatayı alıyorum. Driver güncellemeleri tam, ekran kartı son sürümde, Windows Update en güncel sürümde. Genişletmek için tıkla... DDU ile driverİ silip dener misin temiz kurulum yap güvenli modda.
KS KS 2Uranyum5 Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #5 AMD sitesinden güncel driver indirip manuel kurulum yaptım sorun düzeldi. Çabalarınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi Çözüm
AMD sitesinden güncel driver indirip manuel kurulum yaptım sorun düzeldi. Çabalarınız için teşekkür ederim.