MarpelM7A Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 CS2'yi yeni indirmeme rağmen "bu CS:GO'nun eski sürümü" deyip oyundan atıyor, yardım eder misiniz?
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 11 Temmuz 2024 #2 MarpelM7A dedi: CS2'yi yeni indirmeme rağmen "bu CS:GO'nun eski sürümü" deyip oyundan atıyor, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Beta sürümünde ise kapatıp deneyin. Artı 0 Eksi
MarpelM7A dedi: CS2'yi yeni indirmeme rağmen "bu CS:GO'nun eski sürümü" deyip oyundan atıyor, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Beta sürümünde ise kapatıp deneyin.
KS KS MarpelM7A Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 HeisenberG_g dedi: Beta sürümünde ise kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapcam Artı 0 Eksi
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 11 Temmuz 2024 #4 MarpelM7A dedi: Nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Steam'den kütüphanenize girin ardından CS2ye sağ tıklayıp özellikler daha sonra soldaki seçeneklerden betalar oradanda beta katılımını hiçbiri yapın. Artı 0 Eksi
MarpelM7A dedi: Nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Steam'den kütüphanenize girin ardından CS2ye sağ tıklayıp özellikler daha sonra soldaki seçeneklerden betalar oradanda beta katılımını hiçbiri yapın.
KS KS MarpelM7A Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #5 HeisenberG_g dedi: Steam'den kütüphanenize girin ardından CS2ye sağ tıklayıp özellikler daha sonra soldaki seçeneklerden betalar oradanda beta katılımını hiçbiri yapın. Genişletmek için tıkla... Şu an PC açık olmadığı için yapamam ama açtığım zaman inşallah olur teşekkürler Artı 0 Eksi
HeisenberG_g dedi: Steam'den kütüphanenize girin ardından CS2ye sağ tıklayıp özellikler daha sonra soldaki seçeneklerden betalar oradanda beta katılımını hiçbiri yapın. Genişletmek için tıkla... Şu an PC açık olmadığı için yapamam ama açtığım zaman inşallah olur teşekkürler