CS2 eşleştirme sistemi neye göre eşleştirir?

HZYOSEMITE

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlarım ile birlikte rekabetçi girdiğimiz zaman bizden çok güçlü rakipler denk geliyor 2-3K saati olan adamlar, fakat bizim Max 1K'yı bile geçmeyen ve düşük rütbelerimiz var. Kendi rütbemize göre neden rakip gelmiyor? Bu şekilde olunca oyundan zevk alınmıyor. Bunun bir çözümü yok mu FACEIT dışında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde basit eğlence oynuyorum , biraz da dereceli oynayayım dedim , resmen çarpıldım, onca maç yaptım henüz galibiyet yok. Gerçi bir galibiyet var , o da karşımızda aynı takımdan oldukları isimlerinden belli olan rus oyuncular açık ara öndeyken , maç saysında birden oyundan çekildiler.
Nedense karşı takıma iyi oyuncular geliyor. Kesinlikle hile değiller , belli güzel oynuyorlar. Öğrenmek istediğim dereceli maçlarda eşleşme nasıl yapılıyor .

Rekabetçi daha kolay oluyor bana göre bir de çoğu kişi basit eğlencede ciddi oynamıyor diye düşünüyorum, CS'de yeniysen belki basit eğlenceden sonra dereceli zor gelmiş olabilir. Bazen yüksek dereceli arkadaşıyla girenler oluyor eğer derecesi yüksekse onlar zorluyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…