CS2 espor için TKL klavye önerisi

Çöp değil, sahte değil, yeni çıkan bir klavye de değil. Aula markasını duymadıysan bu bizim sorunumuz değil sevgili yusufi.

Çöp klavye derken bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Bazı kişilerde uygulamasını kurunca sorunlar olmuş olabilir ancak ben neredeyse 1 ay olacak klavyeyi kullanalı ama şu ana kadar hiçbir sorununu görmedim.

Siz almayın kankam sahte değil orijinal satıcısı onaylıydı zaten tüm forumlardakiler admine mesaj attılar o kadar almamaya devam edin beyaz stoka girerse ben alayım bari birtanede kuzenime

Çöp değil, sahte değil, yeni çıkan bir klavye de değil. Aula markasını duymadıysan bu bizim sorunumuz değil sevgili yusufi.
Daha internette bile tarihçesi hakkında doğru düzgün bilgi bulamıyor normal insanlar

Çöp klavye derken bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Bazı kişilerde uygulamasını kurunca sorunlar olmuş olabilir ancak ben neredeyse 1 ay olacak klavyeyi kullanalı ama şu ana kadar hiçbir sorununu görmedim.
Bunu lisedeki arkadaşlarıma dayanarak söylüyorum, sınıf 35 kişi neredeyse 29 kişi falan F75i aldı ve büyük kısmı iadeye gitti, klavye onlarda kaldı ama sorunlu klavyeyi kim ne yapsın değil mi? Sorunda yazılım indirdikten sonra falan da değil ha, öyle iş için Microsoft uygulamalarında belge yazarken falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…