AK47 Case Hardened Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Merhaba, bana haftalık droplarla alabileceğim 1-4, 5 dolar arası bir Deagle arıyorum bana öneride bulunabilir misiniz? Kafam karıştı hangisini alsam diye ve aşınmışlık da önemli. Kafam her skin arasında gidip geliyor.
Merhaba, bana haftalık droplarla alabileceğim 1-4, 5 dolar arası bir Deagle arıyorum bana öneride bulunabilir misiniz? Kafam karıştı hangisini alsam diye ve aşınmışlık da önemli. Kafam her skin arasında gidip geliyor.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #2 Mecha sanayiye bakın. Bütçeyi ufaktan aşabilir belki.
AK47 Case Hardened Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #3 gorko dedi: Mecha sanayiye bakın. Bütçeyi ufaktan aşabilir belki. Genişletmek için tıkla... Bakacağım. Peki hocam sizce Serpent Strike mi trigger discipline mi? Geçici olarak?
gorko dedi: Mecha sanayiye bakın. Bütçeyi ufaktan aşabilir belki. Genişletmek için tıkla... Bakacağım. Peki hocam sizce Serpent Strike mi trigger discipline mi? Geçici olarak?