Princee Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #1 FACEIT benzer siteler var mı kaliteli ve yuksek oyuncu kitlesi olan?
TR Mustopat Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #2 ESEA vardı bir aralar ama şuan oyuncu sayısı vs. ne durumda bilmiyorum.
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.022 Makaleler 2 Çözümler 4 3 Mart 2025 #3 Princee dedi: FACEIT benzer siteler var mı kaliteli ve yuksek oyuncu kitlesi olan? Genişletmek için tıkla... En yüksek oyuncusu olan FACEIT. ESEA da var ama kitlesi hala var mı bilemiyorum varsa bile çok yüksek seviyede oynuyorlar. Esportal var Türkiye'de açık mı bilemiyorum.
Princee dedi: FACEIT benzer siteler var mı kaliteli ve yuksek oyuncu kitlesi olan? Genişletmek için tıkla... En yüksek oyuncusu olan FACEIT. ESEA da var ama kitlesi hala var mı bilemiyorum varsa bile çok yüksek seviyede oynuyorlar. Esportal var Türkiye'de açık mı bilemiyorum.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.368 Makaleler 1 Çözümler 26 3 Mart 2025 #4 Yok maalesef. Alternatif olmaya çalışanlar var ancak rakip bile değiller şu anlık. FACEIT'ten ban mı yediniz? ESEA yazanların FACEIT ile ESEA'in birleştiğinden ve ESEA maçlarının da FACEIT üzerinden oynandığından haberi yok sanırım. @TR Mustopat
Yok maalesef. Alternatif olmaya çalışanlar var ancak rakip bile değiller şu anlık. FACEIT'ten ban mı yediniz? ESEA yazanların FACEIT ile ESEA'in birleştiğinden ve ESEA maçlarının da FACEIT üzerinden oynandığından haberi yok sanırım. @TR Mustopat
L Lowlight Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 3 Mart 2025 #5 Yürüyen HLTV infoyu koydu. Princee dedi: FACEIT benzer siteler var mı kaliteli ve yuksek oyuncu kitlesi olan? Genişletmek için tıkla... ESEA ve Faceit sunucuları aynı ama rank sistemleri farklı, üstteki arkadaşın sorduğu gibi banlıysan yapabileceğin bir şey yok.
Yürüyen HLTV infoyu koydu. Princee dedi: FACEIT benzer siteler var mı kaliteli ve yuksek oyuncu kitlesi olan? Genişletmek için tıkla... ESEA ve Faceit sunucuları aynı ama rank sistemleri farklı, üstteki arkadaşın sorduğu gibi banlıysan yapabileceğin bir şey yok.