Dextep Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 107 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #1 Şu şekilde hata alıyorum. Biliyorsunuz ki KB5063878 SSD bozuyor bende bu güncellemeyi yapmadım. SSD bozması olayını duyduktan sonra direkt duraklattım güncellemeri. Sorun bundan mı kaynaklanıyor? Dosya Ekleri 1758121330763.png 7,5 KB · Görüntüleme: 31
Şu şekilde hata alıyorum. Biliyorsunuz ki KB5063878 SSD bozuyor bende bu güncellemeyi yapmadım. SSD bozması olayını duyduktan sonra direkt duraklattım güncellemeri. Sorun bundan mı kaynaklanıyor?
Çözüm Lusadris 17 Eylül 2025 Dextep dedi: SSD bozması olayını duyduktan sonra direkt duraklattım güncellemeleri. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri duraklattığınız için FACEIT oynayamazsınız.
Dextep dedi: SSD bozması olayını duyduktan sonra direkt duraklattım güncellemeleri. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri duraklattığınız için FACEIT oynayamazsınız.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.324 Çözümler 131 17 Eylül 2025 #2 Dextep dedi: SSD bozması olayını duyduktan sonra direkt duraklattım güncellemeleri. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri duraklattığınız için FACEIT oynayamazsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Dextep dedi: SSD bozması olayını duyduktan sonra direkt duraklattım güncellemeleri. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri duraklattığınız için FACEIT oynayamazsınız.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.019 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Eylül 2025 #3 O güncellemeyi yapmak zorundasınız ve Windows'un üstüne yeni gelen Update'ler ile düzeldiğini beklemeniz gerekiyor. Güncel olmak zorundasınız. Artı 0 Eksi
O güncellemeyi yapmak zorundasınız ve Windows'un üstüne yeni gelen Update'ler ile düzeldiğini beklemeniz gerekiyor. Güncel olmak zorundasınız.
KS KS Dextep Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 107 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #4 Lusadris dedi: Güncellemeleri duraklattığınız için FACEIT oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Murat Can Şimşek dedi: O güncellemeyi yapmak zorundasınız ve Windows'un üstüne yeni gelen Update'ler ile düzeldiğini beklemeniz gerekiyor. Güncel olmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Lusadris dedi: Güncellemeleri duraklattığınız için FACEIT oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Murat Can Şimşek dedi: O güncellemeyi yapmak zorundasınız ve Windows'un üstüne yeni gelen Update'ler ile düzeldiğini beklemeniz gerekiyor. Güncel olmak zorundasınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, teşekkürler.