Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 18 Ekim 2023 #1 Merhaba. Ben normal Steam hesabımı bırakıp yenı bır hesaba gecmek ıstıyorum. Ban da yemek ıstemıyorum. Sızce ne yapmalıyım?
Merhaba. Ben normal Steam hesabımı bırakıp yenı bır hesaba gecmek ıstıyorum. Ban da yemek ıstemıyorum. Sızce ne yapmalıyım?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #2 Bağlı FACEIT hesabını başka bir Steam hesabına aktaramazsın, eğer bunu diyorsan.
Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 18 Ekim 2023 #3 wanetage dedi: Bağlı FACEIT hesabını başka bir Steam hesabına aktaramazsın, eğer bunu diyorsan. Genişletmek için tıkla... hayır yenı bır steam ve yenı bır faceit
wanetage dedi: Bağlı FACEIT hesabını başka bir Steam hesabına aktaramazsın, eğer bunu diyorsan. Genişletmek için tıkla... hayır yenı bır steam ve yenı bır faceit
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #4 Fyskn dedi: Hayır yeni bir Steam ve yeni bir FACEIT. Genişletmek için tıkla... Öyleyse tamamdır, o durumda sıkıntı olmaz. Ancak FACET desteğe yazıp önceki Steam hesabına bağlı FACEIT hesabını sildirmen daha garanti olur.
Fyskn dedi: Hayır yeni bir Steam ve yeni bir FACEIT. Genişletmek için tıkla... Öyleyse tamamdır, o durumda sıkıntı olmaz. Ancak FACET desteğe yazıp önceki Steam hesabına bağlı FACEIT hesabını sildirmen daha garanti olur.