P pr0game09 Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #1 İnternet kafede oynuyorum normalde ama bu hatayı veriyor çözümü nedir? Oyundan soğudum FACEIT giremiyorum… kafayı yiyeceğim. Dosya Ekleri IMG_9126.png 468 KB · Görüntüleme: 180 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2025
İnternet kafede oynuyorum normalde ama bu hatayı veriyor çözümü nedir? Oyundan soğudum FACEIT giremiyorum… kafayı yiyeceğim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.685 Çözümler 611 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #2 pr0game09 dedi: İnternet kafede oynuyorum normalde ama bu hatayı veriyor çözümü nedir? Oyundan soğudum FACEIT giremiyorum… kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Windows Defender ayarlarına girip çekirdek yalıtımı altından bellek bütünlüğünü açın. Artı 0 Eksi
pr0game09 dedi: İnternet kafede oynuyorum normalde ama bu hatayı veriyor çözümü nedir? Oyundan soğudum FACEIT giremiyorum… kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... Windows Defender ayarlarına girip çekirdek yalıtımı altından bellek bütünlüğünü açın.