CS2 FACEIT'te ping oluyor

digna02

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, altta belirttiğim resimdeki gibi ping değerlerim düşük ama maça girdiğim anda 140-150 ping sabit. Sorun nereden kaynaklanıyor, anlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O paralı kanka ve normal CS2 Premier'de böyle sorun yok FACEIT'de 4 maç atsam 2'si veya 50 ping diğerleri 140 veya 150 oluyor.

En azından denemek için alıp test edebilirsin. İp bloğu ile ilgili sorun olabilir. Veya Türkiye sunucusu bulunan ucuz bir VPN alıp test edebilirsin.

Ücretsiz VPN biliyor musun?

Bilmiyorum. Bende aynı sorunu yaşamıştım. 20 liraya falan İtemsatış'tan ipvanish VPN almıştım. VPN ile bağlandığımda sorun düzeliyordu. Sonra sorun bir süre sonra düzelmişti. Sende deneyebilirsin.

Aynısı bende oluyor bazı maçlar 150 iken bazıları normal geliyor. Tam olarak aynı sorun bende de var.

nasıl yani faceitte 150ms aldıgım servere vpn ile tr baglanıp ping düşürebilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar, altta belirttiğim resimdeki gibi ping değerlerim düşük ama maça girdiğim anda 140-150 ping sabit. Sorun nereden kaynaklanıyor, anlamıyorum.

Eki Görüntüle 2424869
bu site neresi pinglerinizi gördüğünüz?

Sorun IP bloğundaysa evet. Denedikten sonra geri dönüş yaparsanız sevinirim.
denemek isterim fakat nasıl türkiye vpn bulabilirim siz 20 tlye satın aldıgınızı söylemişsiniz o nasıl oluyor sürelimi biraz detay verirseniz deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…