love1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 497 Çözümler 4 23 Haziran 2024 #1 Evet böyle bir hata alıyorum sizce nedeni nedir? Oyunu yeni indirdim.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 23 Haziran 2024 #11 lav1 dedi: Denedim hala aynıydı. Genişletmek için tıkla... Atacağım linkten Visual yazılımlarını indir. Bilgisayarında varsa önce kaldır sonra indir ve kur. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article lists the download links for the latest versions of Visual C++ Redistributable packages. learn.microsoft.com Artı 0 Eksi
lav1 dedi: Denedim hala aynıydı. Genişletmek için tıkla... Atacağım linkten Visual yazılımlarını indir. Bilgisayarında varsa önce kaldır sonra indir ve kur. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article lists the download links for the latest versions of Visual C++ Redistributable packages. learn.microsoft.com