burasi valorant degil bro yeteri kadar iyioynamıyorsundur. Sunucu demişken face it bi bak derimMerhaba CS2'ye 2 hafta önce başladım ve yoğunluk vererek oynamaktayım. Daha önce de oynuyordum fakat bu aralar CS2'ye merak sardım ve başlamaya karar verdim. Ama durmadan maç kaybediyorum 10 maçtan 8'ni kaybediyorum. Eskiden böyle değildi fakat CS2 çıktığından beri daha da çok çoğalmış. Özet geçeyim, bugün 3 maç attım ve 3 maçıda kaybettim. Ya takımıma çok iyi oynayan ve 3 oynayamayan adam geliyor ona rağmen kaybediyoruz, ya da 4 tane insan geliyor onların yüzünden kaybediyorum. Buna karşı bir şey yapılacak bir şey yok mu? Valorant'ta sunucu seçme gibi bir olay yok mu belki vardır da, ben bilmiyorumdur.
Seçkin varmı birde faceitte göz atabilirsin ya sen kötü oynuyorsundur yada takım kötüdür o yüzden takım arkadaşı ara benceMerhaba CS2'ye 2 hafta önce başladım ve yoğunluk vererek oynamaktayım. Daha önce de oynuyordum fakat bu aralar CS2'ye merak sardım ve başlamaya karar verdim. Ama durmadan maç kaybediyorum 10 maçtan 8'ni kaybediyorum. Eskiden böyle değildi fakat CS2 çıktığından beri daha da çok çoğalmış. Özet geçeyim, bugün 3 maç attım ve 3 maçıda kaybettim. Ya takımıma çok iyi oynayan ve 3 oynayamayan adam geliyor ona rağmen kaybediyoruz, ya da 4 tane insan geliyor onların yüzünden kaybediyorum. Buna karşı bir şey yapılacak bir şey yok mu? Valorant'ta sunucu seçme gibi bir olay yok mu belki vardır da, ben bilmiyorumdur.
knks valorant oyuncususun 2 hafatyalık deneyimle adam bile vuramassin yani sorunu bir yerde arama benceMerhaba CS2'ye 2 hafta önce başladım ve yoğunluk vererek oynamaktayım. Daha önce de oynuyordum fakat bu aralar CS2'ye merak sardım ve başlamaya karar verdim. Ama durmadan maç kaybediyorum 10 maçtan 8'ni kaybediyorum. Eskiden böyle değildi fakat CS2 çıktığından beri daha da çok çoğalmış. Özet geçeyim, bugün 3 maç attım ve 3 maçıda kaybettim. Ya takımıma çok iyi oynayan ve 3 oynayamayan adam geliyor ona rağmen kaybediyoruz, ya da 4 tane insan geliyor onların yüzünden kaybediyorum. Buna karşı bir şey yapılacak bir şey yok mu? Valorant'ta sunucu seçme gibi bir olay yok mu belki vardır da, ben bilmiyorumdur.
evet oynadığım oyun valorant değil ve valorantı bıraktım faceit duydum fakat ne yapılır bilmiyorum.burasi valorant degil bro yeteri kadar iyioynamıyorsundur. Sunucu demişken face it bi bak derim
Seçkin var mı bir de FACEIT'te göz atabilirsin ya sen kötü oynuyorsundur ya da takım kötüdür o yüzden takım arkadaşı ara bence
Evet oynadığım oyun Valorant değil ve Valorant'ı bıraktım FACEIT duydum fakat ne yapılır bilmiyorum.
Evet seçkinim var 2 sene önce aldım 200 TL'ye. Ara sıra kötü oynadığım oluyor ama sürekli alışkanlık haline getirmiyorum bu durumu. Solo en iyisi takım arkadaşı bana göre CS'de saçma bu benim fikrim
Dostum öncelikle CS 2 sunucu mantığı yok rank mantığı var senin rankın elon neyse ona göre oyuncu gelir FACEIT'te XP alamazsın ama oranın kendine göre rank sistemi var orada daha da kötü oynama ihtimalin var Valorant ile karşılaştırma bence
Vallahi dostum ne diyebilirim ki. CS2'ye 2 ila 2 buçuk hafta önce başladım bayağı bir yoğunluk vererek oynuyorum sistemimde iyi aimimde iyi hatsafada değil fakat yeteri kadar iyi. Elo nereden bakılır, CS2'de elo mantığı nasıl işler vs. bilmiyorum. Oyuna giriyorum 5-10 dakika aim antrenmanı yapıyorum sonra seçkin modda oynuyorum şu anki sıralamam 7.083 olması lazım.
ya dün 2 adam geldi habire küfür edip bağırıyorlar yok hile yok bilmem ne. Adam dediğime bakma nereden baksan 18-19 yaşında. Neyse hile dedikleri adamı chat'te zorbalıyorlar işte ailen seni sevmiyor 10 sene oku 10 sene sonra kurye olursun asosyal birisin çık hava al diyorlardı. Ki zaten dediklerinde haklılar fakat hiçkimseye psikolojik baskı yapmaya hakkı yok. O yüzden CS2'de solo girmeyi tercih ederim. Ara sıra iyi oynayan ruslar veya başka insanlar geliyor. Birdaha ki maçta ise saçma sapan insanlar işte geğiren mi dersin hayvan gibi böğüren mi dersin ne ararsan geliyordu 2. maçtaSolo daha saçma bir yandan Ruslarla oynarken info vermekten aciz bir takımla oynarsın bir yandan ekibinle beraber info vererek taktiksel oynarak rauntları kazanırsın mantığı budur
ya keşke eski cs rank sistemini getirselerdi. Maplere göre rank sistemi gelmiş aşırı saçma yani d2 de keleşsin miragede silversinEloya bakamazsın senin hesabının bir nevi analizidir o eskiden beri gelen rank analizi adam vurma ölme vs. Nova seviyesindesin şu anda