CS2 "fatal error pak01.vpk" hatası

Anıl Akıncı

Hectopat
Yer
Istanbul Şişli
Daha fazla  
Maçtayken, oyunu açarken böyle hata alıyorum ama hiçbir şekilde çözemiyorum, inanın sırf şu hata için 3 kere format attım. 15 günde 100'den fazla dosya doğruladım. Yani FACEIT oynarken olunca bir daha girmek zulüm zaten 15 20 dakikanı alıyor. Zaten doğrularken 5 dakikadan 50 dakikaya çıkıyor, oyundan soğutuyor seni, bunun bir çözümü var mıdır? Neden yapar, yardımcı olur musunuz?
ChatGPT'ye de sordum dediklerini tek tek denedim olmadı ne yapacağım bilmiyorum, bilgisayarı yeni aldım.

1764675692755.png

Maçtayken, oyunu açarken böyle hata alıyorum ama hiçbir şekilde çözemiyorum, inanın sırf şu hata için 3 kere format attım. 15 günde 100'den fazla dosya doğruladım. Yani FACEIT oynarken olunca bir daha girmek zulüm zaten 15 20 dakikanı alıyor. Zaten doğrularken 5 dakikadan 50 dakikaya çıkıyor, oyundan soğutuyor seni, bunun bir çözümü var mıdır? Neden yapar, yardımcı olur musunuz?
ChatGPT'ye de sordum dediklerini tek tek denedim olmadı ne yapacağım bilmiyorum, bilgisayarı yeni aldım.

Eki Görüntüle 2614612

Disk bozulması ya da RAM'le alakalı olabilir BIOS'a girip profil seçin kaç ramse o çıkması lazım çıkmazsa RAM'lar biri bozuk olabilir ya da yerine tam oturmamış olabilir.

Disk bozulması ya da RAM'le alakalı olabilir BIOS'a girip profil seçin kaç ramse o çıkması lazım çıkmazsa RAM'lar biri bozuk olabilir ya da yerine tam oturmamış olabilir.

Bir arkadaşa daha sordum aynısını söyledim ekran kartı, RAM, bellek, bu ekran kartına bağlanan kablolar ve anakarta bağlanan kabloları tek tek çıkartıp yeniden taktım ama BIOS olayını denemedim düşürmem mi gerekiyor?

Bir arkadaşa daha sordum aynısını söyledim ekran kartı, RAM, bellek, bu ekran kartına bağlanan kablolar ve anakarta bağlanan kabloları tek tek çıkartıp yeniden taktım ama BIOS olayını denemedim düşürmem mi gerekiyor?

BIOS'a girip profilinizi seçin ve kaç ramse o çıkacak RAM'ler bozuk ya da yanlış olabilir kontrol edelim.

PC nizi güncel tutun güncellemeler oyunla alakalı sürücüleri da yüklüyor ve RAM'la alakalı olmalı eğer değilse uzantı yolu değiştir yani oyun klasör oluştur oraya yönlendir.

Yani Steam gir oyuna gel göz atma dosyalara gir oradan pak01 sil yüklemeler seçeneği var bas dosyaları doğrulama var ona bas eksik dosyayı bozuk dosyayı düzeltir geri yükler RAM'la alakalı değilse lakin PC performans verir profili seçmen PC dizildiyse performans ayarlar şart.

Son düzenleme:
Reddit'te ram frekansından kaynaklı çökme olduğunu söylemişler. XMP,EXPO kapatınca düzelir diyor. Ama performans kaybı olur. Manuel değer verip deneyebilirsiniz XMP yerine.

Reddit'te RAM frekansından kaynaklı çökme olduğunu söylemişler. XMP, EXPO kapatınca düzelir diyor. Ama performans kaybı olur. Manuel değer verip deneyebilirsiniz XMP yerine.

EXPO AMD profil everlook ayarı XMP Intel profil ayarı bunları seçince tam kapasite sistem parçaları çalışır profil seçmezsen düşük performans alırsın yani seçmen lazım sistemin parçalarını görmesi için profili seçmen şart demektir RAM'la alakalı değilse dosya bozuktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı