CS2 fazla raporlanmaktan yasaklama alınır mı?

raidenqwe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart
3-4 yıl önce az bir şey CS:GO oynamışlığım var. sonra Valorant geçtim bayağıdır orada oynadım sonra tekrar CS başlamak istedim Valorant'tan dolayı aimim ve gamesenseim çok iyi. her maç çok iyi vuruşlar yapıyorum ve her maç bana hile diyorlar. takımdan bile kickledikleri oluyor. (90 saatim olduğu için hile sanıyorlar) Gün içerisinde çok fazla rapor yediğim için bir şüphelendim ban yer miyim diye. Seçkin almayı düşünüyorum çünkü seçkinsiz çok kötü oyuncular geliyor sonra bana hile diyorlar belki seçkin alınca rank kasarım ve üst düzey oyuncularla oynarım raporlanmam. Fazla rapordan ban yenmiyorsa bile seçkin alacağım bu yüzden seçkinim boşa gitsin istemiyorum malûm 15 dolar yüksek bir fiyat.

Sence yer misin? Burası Riot gibi haksız veya haklı ban atan bir yer değil. Hile olanda ban yemiyor olmayanda yemiyor. Çok fazla takımdan atılma veya oylama yapmamaya çalış, arkadaşlarına hasar vermemeye çalış. Geçici yasaklama alırsın, arka arkaya yaparsan süresi bayağı fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…