B Brky26 Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar CS2 feceit paralı mı? Ayda belli bir sayıda maç kazanarak puan toplayıp skin almak için belli bir ücret vermeli miyim?
Arkadaşlar CS2 feceit paralı mı? Ayda belli bir sayıda maç kazanarak puan toplayıp skin almak için belli bir ücret vermeli miyim?
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 Brky26 dedi: Arkadaşlar CS2 feceit paralı mı? Ayda belli bir sayıda maç kazanarak puan toplayıp skin almak için belli bir ücret vermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Kimse babasının hayrına her oyununuz için özel server açıp üstüne size para vermez. FaceIT premium almalısınız (diye biliyorum).
Brky26 dedi: Arkadaşlar CS2 feceit paralı mı? Ayda belli bir sayıda maç kazanarak puan toplayıp skin almak için belli bir ücret vermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Kimse babasının hayrına her oyununuz için özel server açıp üstüne size para vermez. FaceIT premium almalısınız (diye biliyorum).
OxeyGG Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 429 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 Yeterince iyiysen turnuvalardan puan toplayıp skin alabiliyorsun illaki para vermene gerek yok diye biliyorum.
Yeterince iyiysen turnuvalardan puan toplayıp skin alabiliyorsun illaki para vermene gerek yok diye biliyorum.
6 651016 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 11 Temmuz 2024 #4 Para vermek zorunlu değil. Ancak eğer iyibir oyuncuysanız daha fazla gelir alırsınız premium mantıklı oluyor.
Para vermek zorunlu değil. Ancak eğer iyibir oyuncuysanız daha fazla gelir alırsınız premium mantıklı oluyor.
B Brky26 Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #5 Herkese teşekkürler