CS2 Fever Case biriktirmek mantıklı mı?

Tprknn

Centipat
Daha fazla  
Soru başlıktaki gibi, yeni gelen kasayı alıp tutmak mantıklı mı?

Son düzenleme:
Soru başlıktaki gibi, yeni gelen kasaları alıp tutmak mantıklı mı?

Kuzenim bugün açtı 3 tane 1 tanesinden iskelet bıçak düşürdü oranları çok yüksek deniyor bilmiyorum ben şansızım diye açmadım. Eğer kaar oranı yüksekse pahalı olacak gibi ama.

Bence tutmak yerine açabilirsin çok güzel şeyler çıkıyor şans oranı fazla çoğu kişiye bıçak falan çıkıyor ilk günlerde fiyatı yüksekten satılır tutarsanda piyasayı iyi takip et

Bence tutmak yerine açabilirsin çok güzel şeyler çıkıyor şans oranı fazla çoğu kişiye bıçak falan çıkıyor ilk günlerde fiyatı yüksekten satılır tutarsanda piyasayı iyi takip et
1 tane açtım searing rage çıktı görevde kullanılmış.

Soru başlıktaki gibi, yeni gelen kasayı alıp tutmak mantıklı mı?

Olay kasayı saklamak değil de ilk gün düşürmek olmalıydı galeri kasası hala duruyor 85 cente kadar düştü ama pazara açıldığı ilk gün 3.5 ikinci gün 2 dolardı bilet geldiği gün hemen aldım tatildi,akşama kadar oynadım 8 kasa kastım ilk iki gün pahalı satılacaktır farklı bir durum olmazsa en garanti kâr etme bu benim gözümde,eğer her şey ilk biletteki gibi olursa ilk gün kastığım 8 kasa çoktan kâra geçirmiş olacak.

Evet alıp tutmak mantıklı, en son tüm yıldızları kasıp hepsini fever case olarak aldıktan sonra satabilirsin.

Kilowatt gibi olamaz kilowatt drop kasası, fever case operasyon kasası.

Galeri kasasından bahsetmiştim hocam pardon.

Galeri kasası bile olsa şu anki haliyle tüm yıldızlarla galeri kasası alsan yine kar ettiriyor.

3 dolar ile kar etmek var 80 cent ile kar etmek var.

Dün 3.80 dolar civarlarında satış yapıldı fever case.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…