Hayır denemedim öyle bir güncelleme mi gelmiş? Maçta değilken sadece ayarlardan FPS limiti değiştirmeye çalıştım yine 300'e kendini sabitledi.
300 FPS oldukça iyi hem de düşmüyorsa tadından yenmez.
7800X3D varda oyun içi ayarlardan da fps limit 300 de takılı 500’e getiriyorum yine 300’e düşüp sabit kalıyor.Ya 9800X3D varsa?
Max 250’e falan düşüyor limit 300’e sabit. Normalde 500 civarı fps alıyordum ben 600’e çıktığı oluyordu fakat genelde 400-600 civarı diyelim. 1 aydır da girmedim daha yeni giriyorum fps 300’e sabit direkt garip bir şekilde.300 FPS oldukça iyi hem de düşmüyorsa tadından yenmez.
Başlatma seçeneklerinde bu durumla alakalı bir yazı yok ayrıca yüksek fps fark ediyor.Başlatma seçeneklerine yazdığınız bir şeyden dolayı olabilir mi, ayrıca monitörünüzün hz'sinin üzerinde ise ne gerek var ki bilgisayarı zorlamaya?
FPS limitini arttıramıyor yada kapatamıyorsanız sıfır yapmayı deneyin (oluyorsa) o zaman kapanır.7800X3D varda oyun içi ayarlardan da fps limit 300 de takılı 500’e getiriyorum yine 300’e düşüp sabit kalıyor.
Max 250’e falan düşüyor limit 300’e sabit ama.
Başlatma seçeneklerinde bu durumla alakalı bir yazı yok ayrıca yüksek fps fark ediyor.
Zaten fps_max 0 yapıyorum genelde yine denedim fark etmedi.FPS limitini arttıramıyor yada kapatamıyorsanız sıfır yapmayı deneyin (oluyorsa) o zaman kapanır.
Hayır denemedim öyle bir güncelleme mi gelmiş? Maçta değilken sadece ayarlardan fps limiti değiştirmeye çalıştım yine 300’e kendini sabitledi.Son güncellemelerde mactayken fps max değiştirme kaldırıldı diye biliyorum. Maçta degilken denedin mi fps max 0'i?
Hayır denemedim öyle bir güncelleme mi gelmiş? Maçta değilken sadece ayarlardan FPS limiti değiştirmeye çalıştım yine 300'e kendini sabitledi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.