M Monarchh Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 682 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar 1 aydır oyuna girmiyordum, daha bugün girebildim ve FPS'in 300'e sabit olduğunu gördüm. Neden böyle? Fps_max 0 yapıyorum fakat artmıyor. Limit falan mı getirdiler?
Arkadaşlar 1 aydır oyuna girmiyordum, daha bugün girebildim ve FPS'in 300'e sabit olduğunu gördüm. Neden böyle? Fps_max 0 yapıyorum fakat artmıyor. Limit falan mı getirdiler?
Çözüm Eldrithc 5 Eylül 2025 Monarchh dedi: Hayır denemedim öyle bir güncelleme mi gelmiş? Maçta değilken sadece ayarlardan FPS limiti değiştirmeye çalıştım yine 300'e kendini sabitledi. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla geldi bir bugu çözmek için muhtemelen geçici olarak. Lobide FPS Max 0 dene bir de yine olmazsa bilemiyorum.
Monarchh dedi: Hayır denemedim öyle bir güncelleme mi gelmiş? Maçta değilken sadece ayarlardan FPS limiti değiştirmeye çalıştım yine 300'e kendini sabitledi. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla geldi bir bugu çözmek için muhtemelen geçici olarak. Lobide FPS Max 0 dene bir de yine olmazsa bilemiyorum.
KS KS M Monarchh Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 682 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #11 Eldrithc dedi: Bildiğim kadarıyla geldi bir bugu çözmek için muhtemelen geçici olarak. Lobide FPS Max 0 dene bir de yine olmazsa bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Lobide fps_max çalıştı hocam sağ olun. Artı 0 Eksi
Eldrithc dedi: Bildiğim kadarıyla geldi bir bugu çözmek için muhtemelen geçici olarak. Lobide FPS Max 0 dene bir de yine olmazsa bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Lobide fps_max çalıştı hocam sağ olun.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.813 Çözümler 8 6 Eylül 2025 #12 Monarchh dedi: Lobide fps_max çalıştı hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Monarchh dedi: Lobide fps_max çalıştı hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi sosyaller.