AlperenKurt27
Decapat
Daha fazla
Optimize değil hocam oyun. Beklemekten başka çare yok, bende de 4060 Ti var ama aynı sorunu yaşıyorum.
GTX 700 serisi kartlarda 100 FPS üstü verecektir büyük ihtimalle.Hocam optimizeyle alakalıysa sorun yok sizce benim sistemim optimize sonrası 60 FPS üzeri verir mi?
Steam, Discord ve tarayıcı açıkken bile bende 8 GB'ı geçiyor.Ram takviyesi lazım o PC ye artık chrome açıkken windows ile birlikte 8 e yakın tüketebiliyor. Oyunlarda genel manada sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ama dediği gibi arkadaşın henüz optimize değil oyun. RTX 3060 ile sıkıntı yaşamıyorum ben fakat daha iyi ekran kartlı arkadaşlarımdan sıkıntı yaşayanlar var.
ram fpse çok etki edermi ve kaç gbye çıkarmalıyım hangi rami tercih etmeliyim ddr3 olarak ?Steam, Discord ve tarayıcı açıkken bile bende 8 GB'ı geçiyor.
sistemime anakartıma uygun ramin kaç mhz olduğunu nasıl öğrenirim hocam yardımcı olurmusunuz görev yönetici kısmında 400mhz yazıyor ram fpse çok etki edermi ve kaç gbye çıkarmalıyım hangi rami tercih etmeliyim ddr3 olarak ?Ram takviyesi lazım o PC ye artık chrome açıkken windows ile birlikte 8 e yakın tüketebiliyor. Oyunlarda genel manada sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ama dediği gibi arkadaşın henüz optimize değil oyun. RTX 3060 ile sıkıntı yaşamıyorum ben fakat daha iyi ekran kartlı arkadaşlarımdan sıkıntı yaşayanlar var.
O sisteme 8 yeterli Windows RAM'i yönetiyor zaten. Sizin sorununuz daha farklı gibi geldi.ram fpse çok etki edermi ve kaç gbye çıkarmalıyım hangi rami tercih etmeliyim ddr3 olarak ?
sistemime anakartıma uygun ramin kaç mhz olduğunu nasıl öğrenirim hocam yardımcı olurmusunuz görev yönetici kısmında 400mhz yazıyor ram fpse çok etki edermi ve kaç gbye çıkarmalıyım hangi rami tercih etmeliyim ddr3 olarak ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.