CS2 FPS çok düşük

AlperenKurt27

Decapat
Daha fazla  
CS2 FPS çok düşük ekran kartını ve işlemciyi kullanmıyor %10 üzerine çıkmıyor ikisinin kullanımı da.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-05 105454.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-05 105454.png
    33,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Ekran görüntüsü 2023-10-05 105542.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-05 105542.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Ram takviyesi lazım o PC ye artık chrome açıkken windows ile birlikte 8 e yakın tüketebiliyor. Oyunlarda genel manada sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ama dediği gibi arkadaşın henüz optimize değil oyun. RTX 3060 ile sıkıntı yaşamıyorum ben fakat daha iyi ekran kartlı arkadaşlarımdan sıkıntı yaşayanlar var.

Ram takviyesi lazım o PC ye artık chrome açıkken windows ile birlikte 8 e yakın tüketebiliyor. Oyunlarda genel manada sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ama dediği gibi arkadaşın henüz optimize değil oyun. RTX 3060 ile sıkıntı yaşamıyorum ben fakat daha iyi ekran kartlı arkadaşlarımdan sıkıntı yaşayanlar var.
Steam, Discord ve tarayıcı açıkken bile bende 8 GB'ı geçiyor.

Steam, Discord ve tarayıcı açıkken bile bende 8 GB'ı geçiyor.
ram fpse çok etki edermi ve kaç gbye çıkarmalıyım hangi rami tercih etmeliyim ddr3 olarak ?

sistemime anakartıma uygun ramin kaç mhz olduğunu nasıl öğrenirim hocam yardımcı olurmusunuz görev yönetici kısmında 400mhz yazıyor ram fpse çok etki edermi ve kaç gbye çıkarmalıyım hangi rami tercih etmeliyim ddr3 olarak ?

Son düzenleme:
ram fpse çok etki edermi ve kaç gbye çıkarmalıyım hangi rami tercih etmeliyim ddr3 olarak ?

sistemime anakartıma uygun ramin kaç mhz olduğunu nasıl öğrenirim hocam yardımcı olurmusunuz görev yönetici kısmında 400mhz yazıyor ram fpse çok etki edermi ve kaç gbye çıkarmalıyım hangi rami tercih etmeliyim ddr3 olarak ?
O sisteme 8 yeterli Windows RAM'i yönetiyor zaten. Sizin sorununuz daha farklı gibi geldi.

Oyun yeni diyenleri anlamıyorum, sistemi benden düşük arkadaşım 400 FPS alıyor. Ben 120 falan, EEEE? Yeni mi şimdi oyun falan?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı