Arkadaşlar selam. CS2 DM'ta FPS'im 90-210 arası oluyor. Bir düşüp bir artıyor yani. Normal rekabetçide 250-300 arası alıyorum. Oyun içi optimizasyonda mı sıkıntı var? Tüm sürücüler güncel, kasa bakımı yeni yapıldı, Windows 11 kullanıyorum.
Sıkıntı DM modunda gibi bende bir tık daha az alıyorum etrafımda aniden adamlar doğunca bayağı dalgalanıyor FPS. Rekabetçi mod daha sabit hızda bir oyun modu sunduğundan normaldir bence.
DM modunda FPS'in düşük olur. Sürekli ölen ve doğan insanlar, rekabetçiye göre daha fazla kişinin olması ve bunun sonucunda olan şeyler vs. kısacası DM'de FPS'inin düşük olması normal.
Arkadaşlar selam. CS2 DM'ta FPS'im 90-210 arası oluyor. Bir düşüp bir artıyor yani. Normal rekabetçide 250-300 arası alıyorum. Oyun içi optimizasyonda mı sıkıntı var? Tüm sürücüler güncel, kasa bakımı yeni yapıldı, Windows 11 kullanıyorum.
Ölüm maçına çok fazla oyuncu atıyor o yüzden. Ne diye böyle fazla oyuncu atıyorlar anlamıyorum, 4 kişinin ortasında doğmanın ne mantığı var? Sürekli arkadan vurulma gibi kanser sebebi de var. Valve gerçekten saçmalıyor. Oyun zevkini baltalamak için her şeyi yapıyorlar resmen.