CS2 FPS düşmesi oluyor

496633

Hectopat
Merhaba, CS2 oynarken oyunum takılıyor fakat sistemimde sorun yok FPS değerinde düşme yok veya pingim de yok anlamıyorum sadece takılıyor kısa bir süre ve sonra oynamaya devam ediyorum. Böyle 10 saniyede bir takılıyor her seferinde 10 saniye oynuyorum takılıyor 10 saniye oynuyorum takılıyor ve böyle devam ediyor. Nasıl çözebilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Merhaba, CS2 oynarken oyunum takılıyor fakat sistemimde sorun yok FPS değerinde düşme yok veya pingim de yok anlamıyorum sadece takılıyor kısa bir süre ve sonra oynamaya devam ediyorum. Böyle 10 saniyede bir takılıyor her seferinde 10 saniye oynuyorum takılıyor 10 saniye oynuyorum takılıyor ve böyle devam ediyor. Nasıl çözebilirim?

Sistemini söyler misin bende de böyle oldu sürücüleri kur ve Windows güncellemelerini yap olmadıysa CS2 ayarlardan FPS sınırlamayı kapat.

Sistemini söyler misin bende de böyle oldu sürücüleri kur ve Windows güncellemelerini yap olmadıysa CS2 ayarlardan FPS sınırlamayı kapat.

i3 12100F RTX 3060 en son gelen ekran kartı surucusunu yukleyip deneyeceiğim. Bir de PC'yi yanlıslıkla Windows Update ile Windows 10'dan 11 yaptım ve RAM'lerimin hızı MT/s diye yazıyor şu an sorun olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı