CS2 FPS düşüşü

İzmirli

Hectopat
CS2 normalde 250 FPS altı düşmüyordu şimdi 100 civarı geziyor. Ayarlar aynı bir de az önce ölüm macında adama nişan aldım sıkınca nişan sağa sola kayıyor şaka gibi

CS2 normalde 250 FPS altı düşmüyordu şimdi 100 civarı geziyor. Ayarlar aynı bir de az önce ölüm macında adama nişan aldım sıkınca nişan sağa sola kayıyor şaka gibi

Aynı sorun bende de var hocam ultrada 300 200 alırken şu anda oyun bayağı kasıyor. Fps olarak 100 120 ama baya kasıyor

Driverlar güncel mi? Daha dün yeni Update geldi bir de bazı kişiler bu problemi yaşıyor o yüzden dert etmeyin.
Driver kaynaklı olduğunu sanmıyorum oyunun sorunu

Bende normalde 110-120 alıyordum şu an 60 alıyorum ama sanki 30 FPS gibi.

Grafikleri düşürmekte istemiyorum çamur oluyor mecbur yeni Update bekleyeceğiz gibi.

Oyun şuan fps olarak rezalet 80 fps'lerde oynamaya çalışıyorum ama işkence gibi. i5 11400h 3050 Ti 16 GB RAM, CS:GO yağ gibiydi.

Oyun son güncellemelerle beraber takılıyor fpse dikkat etmedim sistemim iyi olduğu için. Sanırım amd ekran kartı kullananlarda ayrıca bi drop veya takılma sorunu var oyun oynanmayacak seviyede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…