Enes2311 Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:57 #21 eyyozi dedi: Bende yeni farekttim ama bu olay uzun süredir var ve fayda edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam fişe takılımı bilgisayar acaba. Dizüstünde fişten çekince oluyor böyle droplar.
eyyozi dedi: Bende yeni farekttim ama bu olay uzun süredir var ve fayda edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam fişe takılımı bilgisayar acaba. Dizüstünde fişten çekince oluyor böyle droplar.
Ag3nt Centipat Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:59 #22 Enes2311 dedi: Hocam fişe takılımı bilgisayar acaba. Dizüstünde fişten çekince oluyor böyle droplar. Genişletmek için tıkla... Cihazı fişte.
Enes2311 dedi: Hocam fişe takılımı bilgisayar acaba. Dizüstünde fişten çekince oluyor böyle droplar. Genişletmek için tıkla... Cihazı fişte.
eyyozi Yoctopat Katılım 23 Kasım 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:01 #23 Enes2311 dedi: Haklı 7 gündür işlemci neden çalışıyorr. İşlemci 7 gündür açık gözüküyor. Shift tuşuna basılı tut öyle kapat aç çok büyük ihtimal düzelecektir. Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi yaptım hocam şuan sıfırlandı
Enes2311 dedi: Haklı 7 gündür işlemci neden çalışıyorr. İşlemci 7 gündür açık gözüküyor. Shift tuşuna basılı tut öyle kapat aç çok büyük ihtimal düzelecektir. Genişletmek için tıkla... dediğiniz gibi yaptım hocam şuan sıfırlandı
Enes2311 Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:01 #24 Ag3nt dedi: Cihazı fişte. Genişletmek için tıkla... Güç tasarrufunda olabilir mi acaba? Hocam oyun açıkken bana CPU ve GPU sıcaklıklarını atar mısınız?
Ag3nt dedi: Cihazı fişte. Genişletmek için tıkla... Güç tasarrufunda olabilir mi acaba? Hocam oyun açıkken bana CPU ve GPU sıcaklıklarını atar mısınız?
Ag3nt Centipat Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:03 #25 Enes2311 dedi: Güç tasarrufunda olabilir mi acaba? Hocam oyun açıkken bana CPU ve GPU sıcaklıklarını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Cihaz fişteyken güç tasarruf modundan çıkar diye biliyorum.
Enes2311 dedi: Güç tasarrufunda olabilir mi acaba? Hocam oyun açıkken bana CPU ve GPU sıcaklıklarını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Cihaz fişteyken güç tasarruf modundan çıkar diye biliyorum.
eyyozi Yoctopat Katılım 23 Kasım 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:03 #26 Enes2311 dedi: Güç tasarrufunda olabilir mi acaba? Hocam oyun açıkken bana CPU ve GPU sıcaklıklarını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hayır en iyi performansta.
Enes2311 dedi: Güç tasarrufunda olabilir mi acaba? Hocam oyun açıkken bana CPU ve GPU sıcaklıklarını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hayır en iyi performansta.
Enes2311 Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:05 #27 Ag3nt dedi: Cihaz fişteyken güç tasarruf modundan çıkar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi hiç kullanmadığı 3 şeye çözüm arıyorum 1-) laptop 2-)NVIDIA ekran kartı 3-) Intel işlemci. eyyozi dedi: Hayır en iyi performansta. Genişletmek için tıkla... Oyun açıkkenki verileri atsanız olacakta.
Ag3nt dedi: Cihaz fişteyken güç tasarruf modundan çıkar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi hiç kullanmadığı 3 şeye çözüm arıyorum 1-) laptop 2-)NVIDIA ekran kartı 3-) Intel işlemci. eyyozi dedi: Hayır en iyi performansta. Genişletmek için tıkla... Oyun açıkkenki verileri atsanız olacakta.
eyyozi Yoctopat Katılım 23 Kasım 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:07 #28 Enes2311 dedi: Vallahi hiç kullanmadığı 3 şeye çözüm arıyorum 1-) laptop 2-)NVIDIA ekran kartı 3-) Intel işlemci. Oyun açıkkenki verileri atsanız olacakta. Genişletmek için tıkla... Hocam üsteki fotoğraflar oyun açıkken zaten.
Enes2311 dedi: Vallahi hiç kullanmadığı 3 şeye çözüm arıyorum 1-) laptop 2-)NVIDIA ekran kartı 3-) Intel işlemci. Oyun açıkkenki verileri atsanız olacakta. Genişletmek için tıkla... Hocam üsteki fotoğraflar oyun açıkken zaten.
Enes2311 Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 166 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:09 #29 eyyozi dedi: Hocam üsteki fotoğraflar oyun açıkken zaten. Genişletmek için tıkla... Siz arka planda çalışırken atmış olmalısınız hocam imkansız o değerleri almanız. Buna benzer bir şey yok mu hocam.
eyyozi dedi: Hocam üsteki fotoğraflar oyun açıkken zaten. Genişletmek için tıkla... Siz arka planda çalışırken atmış olmalısınız hocam imkansız o değerleri almanız. Buna benzer bir şey yok mu hocam.
eyyozi Yoctopat Katılım 23 Kasım 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:13 #30 Enes2311 dedi: Siz arka planda çalışırken atmış olmalısınız hocam imkansız o değerleri almanız. Buna benzer bir şey yok mu hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam şimdi oyuna girip atacağım 50 FPS ikenmi atayım yoksa normalken mi?
Enes2311 dedi: Siz arka planda çalışırken atmış olmalısınız hocam imkansız o değerleri almanız. Buna benzer bir şey yok mu hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam şimdi oyuna girip atacağım 50 FPS ikenmi atayım yoksa normalken mi?