Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 465 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar CS 2'deki Paris 2023 efsaneler kapsülünden furia holo çıkarttım. Sizce bunu 331 TL'ye satmalı mıyım yoksa çıkmasını mı beklemeliyim? Piyasasını bilen birisi yazabilir mi?
Arkadaşlar CS 2'deki Paris 2023 efsaneler kapsülünden furia holo çıkarttım. Sizce bunu 331 TL'ye satmalı mıyım yoksa çıkmasını mı beklemeliyim? Piyasasını bilen birisi yazabilir mi?
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #2 Hocam daha zamlanır bence elinizde tutun.
Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 465 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #3 noXtenn dedi: Hocam daha zamlanır bence elinizde tutun. Genişletmek için tıkla... en fazla ne kadar zamlanır hocam
noXtenn dedi: Hocam daha zamlanır bence elinizde tutun. Genişletmek için tıkla... en fazla ne kadar zamlanır hocam
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #4 Darfind dedi: En fazla ne kadar zamlanır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum fakat bana soracak olursanız 400TL görür, zaten durması iyi sonuçta dolarla zamlanıyor Bence kasa seçip satıp kapsül alın (yatırım tavsiyesi değildir.)
Darfind dedi: En fazla ne kadar zamlanır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum fakat bana soracak olursanız 400TL görür, zaten durması iyi sonuçta dolarla zamlanıyor Bence kasa seçip satıp kapsül alın (yatırım tavsiyesi değildir.)