A Ardisos Hectopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #1 Monitör VG24QR1 FPS'im yüksek olmasına rağmen CS:GO'da herhangi bir sıkıntı çıkmıyor. Ama CS2 de gecikme kasma gibi sorunlar yaşıyorum. Monitörüm Free Sync denemek için açmıştım. Sizce gerek var mı?
FPS'im yüksek olmasına rağmen CS:GO'da herhangi bir sıkıntı çıkmıyor. Ama CS2 de gecikme kasma gibi sorunlar yaşıyorum. Monitörüm Free Sync denemek için açmıştım. Sizce gerek var mı?
D DisturX Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #2 Bence bir şeye elleme oyun daha baya bir güncelleme alacak, optimizasyon sorunları var. Çok kişi yaşıyor bu tarz problemleri.
Bence bir şeye elleme oyun daha baya bir güncelleme alacak, optimizasyon sorunları var. Çok kişi yaşıyor bu tarz problemleri.
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #3 Daha stabil görüntü vermek için gecikmeyi arttırır kullanılmaz.