B-Max Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 53 Çözümler 1 18 Kasım 2023 #11 Klaizee dedi: Oyunda değilsen gelebilirim, beraber kasarız. Genişletmek için tıkla... Olur Steam Link'im yukarıda istek atarsınız kasarız.
Klaizee dedi: Oyunda değilsen gelebilirim, beraber kasarız. Genişletmek için tıkla... Olur Steam Link'im yukarıda istek atarsınız kasarız.
XMORB Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 192 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #12 B-Max dedi: Deniyorum. Daha toplam 4 maç rekabetçi attım ki oyunbozanlık yapmadım düzgünce oyunumu oynadım yeni aldığım açtığım hesabın güven faktörü neden düşük olur? Genişletmek için tıkla... Güven faktörü ile alakalı değil oynamaya devam edersen o süre düşecek zamanla. Hatta elo çok yükselmeye başlarsa o süre yine artacaktır. Çok sıkıntı etmeyin bu durumları.
B-Max dedi: Deniyorum. Daha toplam 4 maç rekabetçi attım ki oyunbozanlık yapmadım düzgünce oyunumu oynadım yeni aldığım açtığım hesabın güven faktörü neden düşük olur? Genişletmek için tıkla... Güven faktörü ile alakalı değil oynamaya devam edersen o süre düşecek zamanla. Hatta elo çok yükselmeye başlarsa o süre yine artacaktır. Çok sıkıntı etmeyin bu durumları.