Cluryhs Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Açmaya çalışınca "bu özellikten olması için desteklenen bir oyun olması gereklidir". Monster laptop 1650.
Açmaya çalışınca "bu özellikten olması için desteklenen bir oyun olması gereklidir". Monster laptop 1650.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 26 8 Aralık 2024 #2 Cevap hatada. CS2'de çalışmıyor oyun filtresi. NVIDIA Denetim Masası'ndan doygunluk açabilirsiniz isterseniz.
Cevap hatada. CS2'de çalışmıyor oyun filtresi. NVIDIA Denetim Masası'ndan doygunluk açabilirsiniz isterseniz.
Cluryhs Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #3 Yürüyen HLTV dedi: Cevap hatada. CS2'de çalışmıyor oyun filtresi. NVIDIA Denetim Masası'ndan doygunluk açabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Laptop olduğu için mi bilmiyorum ama sadece 3D ayarları gözüküyor.
Yürüyen HLTV dedi: Cevap hatada. CS2'de çalışmıyor oyun filtresi. NVIDIA Denetim Masası'ndan doygunluk açabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Laptop olduğu için mi bilmiyorum ama sadece 3D ayarları gözüküyor.