hamzak_kro Femtopat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1 Ben GeForce NOW'dan oynuyorum bugün oyuna girdim bayağı oynadım çıktım tekrar gireyim derken bu hata girdi ama diğer oyunlara girince sıkıntı olmuyor.
Ben GeForce NOW'dan oynuyorum bugün oyuna girdim bayağı oynadım çıktım tekrar gireyim derken bu hata girdi ama diğer oyunlara girince sıkıntı olmuyor.
Hipokrat60 Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web - Mobil Geliştirici 23 Aralık 2023 #2 Ben de aynı hatayı alıyorum şu an Vampire Bloodhunt girmeye çalışırken, sizde düzeldi mi acaba? Düzelmesi için bir şey yapabildiniz mi? Artı 0 Eksi
Ben de aynı hatayı alıyorum şu an Vampire Bloodhunt girmeye çalışırken, sizde düzeldi mi acaba? Düzelmesi için bir şey yapabildiniz mi?
KS KS hamzak_kro Femtopat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #3 Hipokrat60 dedi: Ben de aynı hatayı alıyorum şu an vampire bloodhunt girmeye çalışırken, sizde düzeldi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Yok mail attım hâlâ bekliyorum sizde atın belki işi ciddiye alırlar. Artı 0 Eksi
Hipokrat60 dedi: Ben de aynı hatayı alıyorum şu an vampire bloodhunt girmeye çalışırken, sizde düzeldi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Yok mail attım hâlâ bekliyorum sizde atın belki işi ciddiye alırlar.
Ef1esYGT Centipat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #4 Bende de Steam'daki tüm oyunlarda bu hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
KS KS hamzak_kro Femtopat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #5 Ef1esYGT dedi: Bende de Steam'daki tüm oyunlarda bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Bizim ki ile aynı hata mı bende Epic'te hata olmuyor ama Forza Steam'de Dead by Daylight Epic'te demek ki Steam ve GeForce arasında bir sorun var. Artı 0 Eksi
Ef1esYGT dedi: Bende de Steam'daki tüm oyunlarda bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Bizim ki ile aynı hata mı bende Epic'te hata olmuyor ama Forza Steam'de Dead by Daylight Epic'te demek ki Steam ve GeForce arasında bir sorun var.
Ef1esYGT Centipat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #6 hamzak_kro dedi: Bizim ki ile aynı hata mı bende Epic'te hata olmuyor ama Forza Steam'de Dead by Daylight Epic'te demek ki Steam ve GeForce arasında bir soru. Genişletmek için tıkla... Aynı hata mail adresi ne bulamadım ben bende yazim. Artı 0 Eksi
hamzak_kro dedi: Bizim ki ile aynı hata mı bende Epic'te hata olmuyor ama Forza Steam'de Dead by Daylight Epic'te demek ki Steam ve GeForce arasında bir soru. Genişletmek için tıkla... Aynı hata mail adresi ne bulamadım ben bende yazim.
KS KS hamzak_kro Femtopat Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #7 Ef1esYGT dedi: Aynı hata mail adresi ne bulamadım ben bende yazim. Genişletmek için tıkla... İnfo@gameplus.com.tr Artı 0 Eksi
Ef1esYGT dedi: Aynı hata mail adresi ne bulamadım ben bende yazim. Genişletmek için tıkla... İnfo@gameplus.com.tr