S Suits Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar, 3 aylık GeForce NOW almayı düşünüyorum. Şimdi sizce şimdi alsam CS2 de GeForce NOW üzerinden oynanabilir mi?
Arkadaşlar, 3 aylık GeForce NOW almayı düşünüyorum. Şimdi sizce şimdi alsam CS2 de GeForce NOW üzerinden oynanabilir mi?
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.372 Çözümler 8 13 Haziran 2023 #2 Hocam gelse bile 1ms'nin bile önemli olduğu bir oyunda fazla zevk alamazsınız.
Bateberk Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 Tİ 1TB M2 SSD İ5 11.NESİL İŞLEMCİ WİNDOWS 11 Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #3 Suits dedi: Arkadaşlar, 3 aylık GeForce NOW almayı düşünüyorum. Şimdi sizce şimdi alsam CS2 de GeForce NOW üzerinden oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... CS:GO şu anda GeForce NOW da ekli. CS 2 üstüne güncelleme olarak gelecek diyorlar. Gelirse oynarsın ama ne kadar zevk alırsın orası muamma.
Suits dedi: Arkadaşlar, 3 aylık GeForce NOW almayı düşünüyorum. Şimdi sizce şimdi alsam CS2 de GeForce NOW üzerinden oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... CS:GO şu anda GeForce NOW da ekli. CS 2 üstüne güncelleme olarak gelecek diyorlar. Gelirse oynarsın ama ne kadar zevk alırsın orası muamma.