Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 466 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #11 Rowaulf dedi: Hocam bana da gelmedi. Seçkin hesabım yok ondan mı acaba? Oyuna girdiğimde CS2 seçeneği çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim hesap seçkin ama rankım açık değildi şimdi rank geldi ama hala CS2'ye kaydol gibi bir şey gelmedi ne yapmam lazim.
Rowaulf dedi: Hocam bana da gelmedi. Seçkin hesabım yok ondan mı acaba? Oyuna girdiğimde CS2 seçeneği çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam benim hesap seçkin ama rankım açık değildi şimdi rank geldi ama hala CS2'ye kaydol gibi bir şey gelmedi ne yapmam lazim.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.794 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #12 Kutty dedi: Hocam benim hesap seçkin ama rankım açık değildi şimdi rank geldi ama hala CS2'ye kaydol gibi bir şey gelmedi ne yapmam lazim. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum hocam CS:GO'yu açarkende sormuyor oyuna girdiğimde de herhangi bir kayıt ol seçeneği yok. Normal CS.
Kutty dedi: Hocam benim hesap seçkin ama rankım açık değildi şimdi rank geldi ama hala CS2'ye kaydol gibi bir şey gelmedi ne yapmam lazim. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum hocam CS:GO'yu açarkende sormuyor oyuna girdiğimde de herhangi bir kayıt ol seçeneği yok. Normal CS.
LawbringerGaming Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 853 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #13 Seçkini olmayan oyuncular CS 2 erişemiyor.