F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar biliyorsunuz bugün CS2 seçkin ve rankı açık olan herkese düştü. Ben dün 2el Win aldım 20 saat bekleme sürem kaldı yani 1 el daha atsam açılacaktı rankım. Ondan dolayı bana davet gelmedi rankı açsam gelir mi?
Arkadaşlar biliyorsunuz bugün CS2 seçkin ve rankı açık olan herkese düştü. Ben dün 2el Win aldım 20 saat bekleme sürem kaldı yani 1 el daha atsam açılacaktı rankım. Ondan dolayı bana davet gelmedi rankı açsam gelir mi?
Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 1 Eylül 2023 #2 Rankınızın açık olması gerek diye biliyorum banada bu sabah geldi.
paradisev5 Centipat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 Rankı açık olmayan ve atan arkadaşlarım bekliyorlar. Onlara davet gelmedi.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.297 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 Evet rankın açıldığında girebilirsin.
gemiciadam Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 2.332 Çözümler 1 Yer İzmir - KARŞIYAKA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği 1 Eylül 2023 #5 Arkadaşlar benim 1400 civarı saatim var. Sadece rankım silindi bir süredir girmiyordum. Bana gelmişmidir yoksa Rank alıncamı gelecek yine.
Arkadaşlar benim 1400 civarı saatim var. Sadece rankım silindi bir süredir girmiyordum. Bana gelmişmidir yoksa Rank alıncamı gelecek yine.
Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #6 Rank alınca sonradan gelmiyor diye biliyordum.
F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #7 gemiciadam dedi: Arkadaşlar benim 1400 civarı saatim var. Sadece rankım silindi bir süredir girmiyordum. Bana gelmişmidir yoksa Rank alıncamı gelecek yine. Genişletmek için tıkla... hocam bir çoğu kişi geliyor diyo
gemiciadam dedi: Arkadaşlar benim 1400 civarı saatim var. Sadece rankım silindi bir süredir girmiyordum. Bana gelmişmidir yoksa Rank alıncamı gelecek yine. Genişletmek için tıkla... hocam bir çoğu kişi geliyor diyo
T Troqli Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #8 Fleure dedi: hocam bir çoğu kişi geliyor diyo Genişletmek için tıkla... Benimde aynı şekilde rankım kapalıydı açtım fakat gelmedi
Fleure dedi: hocam bir çoğu kişi geliyor diyo Genişletmek için tıkla... Benimde aynı şekilde rankım kapalıydı açtım fakat gelmedi