M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Merhaba, CS2 girmeye çalışıyorken böyle hata veriyor; nasıl düzeltirim ben bunu? Dosyaları doğruladım olmadı. Bu arada şunu fark ettim HOI4 girerken Steam ile bağlantı kuramıyoruz diyor, ETS 2'ye ise hiç girmiyor.
Merhaba, CS2 girmeye çalışıyorken böyle hata veriyor; nasıl düzeltirim ben bunu? Dosyaları doğruladım olmadı. Bu arada şunu fark ettim HOI4 girerken Steam ile bağlantı kuramıyoruz diyor, ETS 2'ye ise hiç girmiyor.
Çözüm M3HM3TY 25 Kasım 2023 Evet sorunu düzelttim, buradaki Games dosyasını direkt olarak sildim içinde City Car Driving olmamasına rağmen sildim ve Steam'i yeniden başlattım, böyle sorun düzeldi.
Evet sorunu düzelttim, buradaki Games dosyasını direkt olarak sildim içinde City Car Driving olmamasına rağmen sildim ve Steam'i yeniden başlattım, böyle sorun düzeldi.
Woonzy Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 25 Kasım 2023 #2 Dosya bütünlüğünü doğrulamayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #3 Woonzy dedi: Dosya bütünlüğünü doğrulamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yazdım ya, denedim. Artı 0 Eksi
Woonzy Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 25 Kasım 2023 #4 Görmemişim pardon Artı 0 Eksi
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #5 Steam'i kapatıp yönetici olarak başlatmayı denedin mi? Veya Counter-Strike'yi dosya konumundan açmayı? Artı 0 Eksi
Steam'i kapatıp yönetici olarak başlatmayı denedin mi? Veya Counter-Strike'yi dosya konumundan açmayı?
KS KS M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #6 iUgur dedi: Steam'i kapatıp yönetici olarak başlatmayı denedin mi? Veya Counter-Strike'yi dosya konumundan açmayı? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbiri olmuyor. Artı 0 Eksi
iUgur dedi: Steam'i kapatıp yönetici olarak başlatmayı denedin mi? Veya Counter-Strike'yi dosya konumundan açmayı? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbiri olmuyor.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #7 M3HM3TY dedi: Hayır hiçbiri olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki başka bir hesaptan CS2'ye giriş sağlayabiliyor musun? Artı 0 Eksi
M3HM3TY dedi: Hayır hiçbiri olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki başka bir hesaptan CS2'ye giriş sağlayabiliyor musun?
KS KS M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #8 Bu sorun daha 1-2 saat önce yoktu ya, ne olduysa bilmiyorum. Dün City Car Driving indirdim Xatab'ın orijinal sitesinden onunla ilgili hata veriyor. Artı 0 Eksi
Bu sorun daha 1-2 saat önce yoktu ya, ne olduysa bilmiyorum. Dün City Car Driving indirdim Xatab'ın orijinal sitesinden onunla ilgili hata veriyor.
Woonzy Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 25 Kasım 2023 #9 Az önce gelen güncellemeden sonra mı oldu Artı 0 Eksi
KS KS M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #10 iUgur dedi: Peki başka bir hesaptan CS2'ye giriş sağlayabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Başka bir hesabım yok. Woonzy dedi: Az önce gelen güncellemeden sonra mı oldu Genişletmek için tıkla... Güncelleme falan gelmedi bana. Artı 0 Eksi
iUgur dedi: Peki başka bir hesaptan CS2'ye giriş sağlayabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Başka bir hesabım yok. Woonzy dedi: Az önce gelen güncellemeden sonra mı oldu Genişletmek için tıkla... Güncelleme falan gelmedi bana.