Çözüldü CS2 girerken "FATAL ERROR: Failed to initialize the Steamworks SDK" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, CS2 girmeye çalışıyorken böyle hata veriyor; nasıl düzeltirim ben bunu? Dosyaları doğruladım olmadı.

Bu arada şunu fark ettim HOI4 girerken Steam ile bağlantı kuramıyoruz diyor, ETS 2'ye ise hiç girmiyor.

Çözüm
Evet sorunu düzelttim, buradaki Games dosyasını direkt olarak sildim içinde City Car Driving olmamasına rağmen sildim ve Steam'i yeniden başlattım, böyle sorun düzeldi.

Yabancı kaynakta böyle bir şey yazmışlar belki işinize yarar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-25 232400.png
    13,8 KB · Görüntüleme: 321
City Car Driving'i silip denediniz mi?

Evet sildim ve yine aynı sonuç. Xatab'ın orijinal sitesinden indirdiğime adım gibi eminim çünkü Reddit Megathread'dan indirdim. İşin asıl sıkıntı tarafı dünden beri oyunu oynuyorum ve hiçbir şey olmadı. Hatta birkaç saat önce CS2'deydim.

Hocam Steam'i çevrimiden çevrımdışına alıp çözenler olmuş dener misiniz?

Evet sorunu düzelttim, buradaki Games dosyasını direkt olarak sildim içinde City Car Driving olmamasına rağmen sildim ve Steam'i yeniden başlattım, böyle sorun düzeldi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…