M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Merhaba, CS2 girmeye çalışıyorken böyle hata veriyor; nasıl düzeltirim ben bunu? Dosyaları doğruladım olmadı. Bu arada şunu fark ettim HOI4 girerken Steam ile bağlantı kuramıyoruz diyor, ETS 2'ye ise hiç girmiyor.
Merhaba, CS2 girmeye çalışıyorken böyle hata veriyor; nasıl düzeltirim ben bunu? Dosyaları doğruladım olmadı. Bu arada şunu fark ettim HOI4 girerken Steam ile bağlantı kuramıyoruz diyor, ETS 2'ye ise hiç girmiyor.
Çözüm M3HM3TY 25 Kasım 2023 Evet sorunu düzelttim, buradaki Games dosyasını direkt olarak sildim içinde City Car Driving olmamasına rağmen sildim ve Steam'i yeniden başlattım, böyle sorun düzeldi.
Evet sorunu düzelttim, buradaki Games dosyasını direkt olarak sildim içinde City Car Driving olmamasına rağmen sildim ve Steam'i yeniden başlattım, böyle sorun düzeldi.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 25 Kasım 2023 #21 Eğer denemediyseniz bilgisayarı baştan başlatıp dener misiniz? Artı -1 Eksi
KS KS M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #22 reptile dedi: Eğer denemediyseniz bilgisayarı baştan başlatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Halettim sorunu hocam. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Eğer denemediyseniz bilgisayarı baştan başlatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Halettim sorunu hocam.