CS2 görüntü ayarı önerisi

dav1z

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100F - ASUS PRİME H610M-K D4 - GSKİLL RİPJAWS 8*2 3200MHZ - GALAX 4060 8GB V2 - MSİ MAG M100A - MSİ A650BN 650W 80+
Meslek
ELEKTRİKÇİ
Merhaba, aktif olarak CS 2 oynuyorum ancak kafamda hiç sekillenen bir ayar yok, 1280×1024 4:3 ve geri kalan tüm ayarları oyunun otomatik ayarları, yani tamamen yüksekte oynuyorum, görüntü kalitesine önem veren birisiyim, piksel gözükmesini sevmem, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir tane SS atar mısınız şu anda PC'de CS yüklü değil oradan size ayarları söyleyeyim

Keskinligi yumusatma modunu 4X yap.
Doku filtreleme modunu 16X yap.
Ayrica cozunurlugu 1400×1050 de yapabilirsin 1280×1024'e gore daha kaliteli bir cozunurluk.

Hocam adam görüntü kalitesine önem veren birisiyim demiş

Hocam adam görüntü kalitesine önem veren birisiyim demiş.

Dedigim ayarlar zaten hem FPS'i hem de görüntünün ortasindaki ayarlar model ve doku detayini arttirmak sana aman aman bir şey katmiyor gene ayni gozukuyor ayni şey gölge, shader ve parcacik detaylarindada gecerli aşırı yakinlasip detaya girmen lazim oda gereksiz. Önemli olan ayarlar: Çözünürlük, keskinligi yumusatma ve doku filtreleme.

Bir de ekstradan cevre emilimi acilabilir.

yüksek dinamik aralık - kalite
evrensel gölge kalitesi - yüksek
sanki doku filtreleme modunda 2x vardı onu yaparsanız daha iyi olur

nvidia digital vibrance yüzde 65-70 civarlarına getirirseniz tadından yenmez hocam

Hocam 8 yıldır CS oynuyorum ayarları bana anlatmayın ilk önce kendiniz öğrenin teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…