CS2 görüntü gelmiyor

MetarXy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, CS2'de başıma gelen bir olay var. Ben oyunu 4:3 1280x960 165Hz oynayan biriyim bu aralar CS2'de bu çözünürlüğü yapınca bir de ayrıyeten grafiklerde de oynayınca CS2 kafayı yiyor siyah ekran veriyor, CS2'e girince ekran küçülüp büyüyor sürekli tekrarlıyor bunu ama masaüstüne atıp yapıyor bir de CS2 simgesine tıklayınca masaüstüne atıyor be ekran büyülüp küçülüyor eskiden böyle bir şey olmuyordu artık son çare format attım PC'e ama yine de fayda etmedi durum aynı ben sorunun ekran kartından olduğunu düşünüyorum. Ekran kartım AMD Radeon RX 6500XT yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot (3).png
    Screenshot (3).png
    10,4 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot (7).png
    Screenshot (7).png
    8,8 KB · Görüntüleme: 99
Userdata klasoründeki dosyanın tamamını silmeyi dener misiniz?

Yaptım ancak şöyle bir sıkıntı var ben oyuna girdim ayarlarımı istediğim şekilde yaptım oyuna da girdim rekabetçi falan sonra oyundan çıkınca ve 1 gün sonra tekrar girince oyunun başlangıç ekranına gelmeden Counter-Strike 2 ekranında düz turuncu bir ekran çıkıyor ve oradan gri oluyor oradan da siyah olup oyundan atıyor ve AMD hatası veriyor bir de bugün DisplayPort sinyal yok dedi mesela oyunu açmaya çalıştığımda bence sorun ekran kartında gibi ama başka hiçbir oyunda yapmıyor sadece Valorant'ta yaşadım bir sıkıntı oda geçti şimdilik sorun yok onda ama CS2'de sorun var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı