Çözüldü CS2 "grafik sürücüsü güncel değil" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ubeyyk

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX1650ti
i5 10.nesil
24GB ram
Meslek
Paramedik
Ekran kartı
GTX1650ti
Oyuna girdiğimde bu hatayı alıyorum ve oyun içinde takılmalar oluyor en düşük ayarlarda bile.

Çözüm

Bunu indir hocam bir sonraki gelecek güncellemelerden de haberdar ol bilmiyorum diyorsun çünkü sürekli takip edemezsin. Uygulama olarak kuruyorsun bunu yeni güncelleme gelirse bildirim geliyor sana veya arada bir bakarsın güncelleme var mı diye senin açından takip etmesi daha kolay olur hem.
Ekran kartını güncellemen gerekiyor hocam.

Onu yapmak için geforce experience uygulamasını açın ve ekran kartını guncelleyin

Veya buradan indir hocam güncelleme geldiği zaman bildirim atar sana uğraşmazsın sürekli;

Bunu bilgisayarına indir kur, üyelik isteyecek üye ol. Ondan sonra soldaki seçeneklerden sürücüler kısmına gir sürücünü güncelleyebilirsin.

Ekran kartını güncellemen gerekiyor hocam.

Sürücü sürümü nedir hocam?

Onu yapmak için GeForce Experience uygulamasını açın ve ekran kartını guncelleyin

GeForce Experience üzerinden en güncel sürüme güncelleyin.

Bunu mu indireceğim?

Bunu indir hocam bir sonraki gelecek güncellemelerden de haberdar ol bilmiyorum diyorsun çünkü sürekli takip edemezsin. Uygulama olarak kuruyorsun bunu yeni güncelleme gelirse bildirim geliyor sana veya arada bir bakarsın güncelleme var mı diye senin açından takip etmesi daha kolay olur hem.

Çözüm
İşe yaradı teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…