FLeX57 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 54 Yer İcadiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #11 canris dedi: Steam achievement Manager uygulaması da güvenli diyorlar, bu bahsettiğim sitenin ücretsiz kısmı sadece 100 saate kadar izin veriyormuş yani pek işe yaramaz. Biraz Steam achievement Manager uygulamasını araştıracağım. Teşekkürler yardımların için. Genişletmek için tıkla... 2018 den beri SAM kullanıyorum hem başarım hem saat için. Hiçbir sıkıntısı yok. Öneririm.
canris dedi: Steam achievement Manager uygulaması da güvenli diyorlar, bu bahsettiğim sitenin ücretsiz kısmı sadece 100 saate kadar izin veriyormuş yani pek işe yaramaz. Biraz Steam achievement Manager uygulamasını araştıracağım. Teşekkürler yardımların için. Genişletmek için tıkla... 2018 den beri SAM kullanıyorum hem başarım hem saat için. Hiçbir sıkıntısı yok. Öneririm.
E EmirAkkaya Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #12 Mhg3436 dedi: FreeHourBoost · Register bu siteyi herkes kullanıyor ve ban yiyeni görmedim ben. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatınca saat kasmaya devam ediyor mu?
Mhg3436 dedi: FreeHourBoost · Register bu siteyi herkes kullanıyor ve ban yiyeni görmedim ben. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatınca saat kasmaya devam ediyor mu?