brqqq Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar dün akşamdan beridir oyuna giremiyorum. Güncellemenin olduğunu gösteriyor ama güncelleme %0'da kalıyor sonrada hata veriyor. Çözümü var mı? Dosya Ekleri resim_2023-11-04_121419104.png 34 KB · Görüntüleme: 249 resim_2023-11-04_121925742.png 213,4 KB · Görüntüleme: 284
Arkadaşlar dün akşamdan beridir oyuna giremiyorum. Güncellemenin olduğunu gösteriyor ama güncelleme %0'da kalıyor sonrada hata veriyor. Çözümü var mı?
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Kasım 2023 #2 brqqq dedi: Arkadaşlar dün akşamdan beridir oyuna giremiyorum. Güncellemenin olduğunu gösteriyor ama güncelleme %0'da kalıyor sonrada hata veriyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrula olmazsa sil yükle yap ya da denemediysen steam'e şu kısımdan sağ tıklayıp çıka bas sonra tekrar aç.
brqqq dedi: Arkadaşlar dün akşamdan beridir oyuna giremiyorum. Güncellemenin olduğunu gösteriyor ama güncelleme %0'da kalıyor sonrada hata veriyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrula olmazsa sil yükle yap ya da denemediysen steam'e şu kısımdan sağ tıklayıp çıka bas sonra tekrar aç.
brqqq Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 Steam'den çık yaptım düzeldi sandım ama başka hata verdi Dosya Ekleri resim_2023-11-04_123730972.png 27,1 KB · Görüntüleme: 179
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Kasım 2023 #4 brqqq dedi: Steam'den çık yaptım düzeldi sandım ama bu sefer başka hata verdi. Genişletmek için tıkla... Yeriniz var mı hocam bir kontrol edin?
brqqq dedi: Steam'den çık yaptım düzeldi sandım ama bu sefer başka hata verdi. Genişletmek için tıkla... Yeriniz var mı hocam bir kontrol edin?
brqqq Centipat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #5 ekran dedi: Yeriniz var mı hocam bir kontrol edin? Genişletmek için tıkla... Evet, var.
GKarahan Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gamer 19 Aralık 2024 #6 Adam internet bağlantısı yok hatası atıyor, yeriniz var mı diye soru geliyor. İnternet bağlantısı ile disk kapasitesinin ne alakası var? Sorunu yaşayan varsa bende çözüm arıyorum.
Adam internet bağlantısı yok hatası atıyor, yeriniz var mı diye soru geliyor. İnternet bağlantısı ile disk kapasitesinin ne alakası var? Sorunu yaşayan varsa bende çözüm arıyorum.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Aralık 2024 #7 GKarahan dedi: Adam internet bağlantısı yok hatası atıyor, yeriniz var mı diye soru geliyor. İnternet bağlantısı ile disk kapasitesinin ne alakası var? Sorunu yaşayan varsa bende çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir hesaptan girmeyi deneyin.
GKarahan dedi: Adam internet bağlantısı yok hatası atıyor, yeriniz var mı diye soru geliyor. İnternet bağlantısı ile disk kapasitesinin ne alakası var? Sorunu yaşayan varsa bende çözüm arıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bir hesaptan girmeyi deneyin.