CS2 haftalık drop en hızlı nasıl alınır?

furkan312

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kulaklık: SteelSeries Actris Nova 1
Klavye: Aula F75
Mouse: SteelSeries Prime
BİLGİSAYAR PARÇALARI: Gtx1650, Ryzen 5 3600 16GB Ram
Evet soru bu en hızlı hangi oyun moduyla alabilirim?

Ben genelde yoldaş moduyla alıyorum seri seri maçlar geçtiği için. Seçkin modunu zevkine haftada 2-3 kere giriyorum, uzun sürdüğü için bayıyor.

Ölüm maçı ile 50 ve üstü kill alırsanız yaklaşık 2 saatte haftalık drop alabilirsiniz.Daha iyi oynarsanız süre daha da kısalır.

Eğer az çok iyi bir oyuncuysan gidip "Seçkin" ya da "Rekabetçi" mod girip maç tamamlaman lazım. En azından silver veya nova ranklar için iyi olursan, maçları hızlı hızlı iyi bir KDA ile bitirip hızlıca 1 level atlayabilirsin. Ben Steam'de Shift + Tab arayüzünden baktığıma göre 2 saat sürüyor bunu yapmam. Lakin biraz daha şanslıysan 1:30 saatte veya 1 saatte bile atlarsın.

Aslında bununla birlikte CS'ye artık yeni eklenmiş haftada yine drop gibi sadece çarşamba günleri sıfırlanan günlük görevin hangi haritadaysa onu oynamanı öneriyorum. Bu görev herhangi bir moda girmeni isteyebilir fark etmez. Önemli olan mod değil verdiği XP zaten. Görev bittikten sonra zaten Seçkin moda da girersin.

Son düzenleme:
Takımına maç kazandırabilecek bir oyuncuysan sivler/gold eloda rekabetçi galibiyeti alırsan %30-35 arası bar direkt doluyor.

En hızlı ve en çok rekabetçide kazanırsın. Roundları arka arkaya hızlı alabilirsen en hızlısı rekabetçi, burada takımında yeteneği önemli. Takım iyiyse direkt 13 olup en çok XP yi kazanırsın. Ölüm maçı ve diğer oyun modlarında efor harcamak zorundasın. Belki yoldaşta kazanırsın ama uğraş babam uğraş onda da.

Normalde en hızlı XP'yi seçkin ve rekabetçi verir.

Ama daha hızlı XP farmlamanın yolu var. 1 ya da daha fazla arkadaşa ihtiyacın var. Bazı kişiler ölüm maçında XP ve Armory Pass farmlıyor. Bunun için boş bir sunucuya bağlanıp yapılıyor. Bu olay için gruplar mevcut. Gruptaki herkes aynı sunucuya girip farmlıyor. Arkadaşına sürekli zeus ve bıçak atıyorsun. Her zeus attıkça kazandığın puan da artıyor. 10 dakika içerisinde 3000 civarı puan alırsan XP bonusu ile birlkte 1000XP'ye yakın kazanabiliyorsun. Armory Pass'te 2.5 ya da 3 tane doluyor.

Kazanılan raunt başına XP verdiği için KDA'nın pek bir önemi yok. 13x30'dan kazandığı maç başına 390 XP alır, haftalık bonus ile 1560 XP yapar ve yaklaşık 4 maç sürer 0 XP'den başladığını kabul edersek. Ortalama 3 maç sürer diyebiliriz.

Ölüm maçında her maç 50 kill alacağını kabul edersek, girdiği ölüm maçı başına 440 XP kazanır ve yine başladığı XP'yi sıfır kabul edersek 12 ölüm maçı sürer bu da yaklaşık 120 dakika yapar.

Yani evet rekabetçi oynamak daha mantıklı.

Müsait olduğunda hafta içinde arada sırada oyna level atlama seviyesi diplere geldiğinde girme çarşamba günü gir bir iki yoldaş eli atıp leveli atla hemen alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…