OyunHaberi Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Düzenli CS oynuyorum ama salıdan beri şu gereksiz banlar yüzünden oynayamıyorum hesabım değerli ve bir şey olur diye korkuyorum. Hata düzeldi mi?
Düzenli CS oynuyorum ama salıdan beri şu gereksiz banlar yüzünden oynayamıyorum hesabım değerli ve bir şey olur diye korkuyorum. Hata düzeldi mi?
YusoZ Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #2 OyunHaberi dedi: Düzenli CS oynuyorum ama salıdan beri şu gereksiz banlar yüzünden oynayamıyorum hesabım değerli ve bir şey olur diye korkuyorum. Hata düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... VAC ban mı nasıl bir ban.
OyunHaberi dedi: Düzenli CS oynuyorum ama salıdan beri şu gereksiz banlar yüzünden oynayamıyorum hesabım değerli ve bir şey olur diye korkuyorum. Hata düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... VAC ban mı nasıl bir ban.
Terreshie Hectopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 798 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri MSi RTX 3080 SUPRIM X 10GB / Ryzen 7 5800X / MSi B450 Gaming Plus Max / 32GB 3200MHz RAM / 1440x2560 165Hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2023 #3 1 hafta- 1.5 hafta girmemekte fayda var.
TimurCan07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.641 Çözümler 2 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Aralık 2023 #4 OyunHaberi dedi: Düzenli CS oynuyorum ama salıdan beri şu gereksiz banlar yüzünden oynayamıyorum hesabım değerli ve bir şey olur diye korkuyorum. Hata düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Valve açıklama yaptı devam etmiyor.
OyunHaberi dedi: Düzenli CS oynuyorum ama salıdan beri şu gereksiz banlar yüzünden oynayamıyorum hesabım değerli ve bir şey olur diye korkuyorum. Hata düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Valve açıklama yaptı devam etmiyor.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.027 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Aralık 2023 #5 AMD Anti-Lag kullananlar ban yedi. Banları açtılar NVDIA Anti Reflex zart zurt kullananlar ban yedi. Banları açtılar. Yarın bir gün hesap makinesi açtığınız için banlanabilirsiniz ama korkmayın geri açıyorlar.
AMD Anti-Lag kullananlar ban yedi. Banları açtılar NVDIA Anti Reflex zart zurt kullananlar ban yedi. Banları açtılar. Yarın bir gün hesap makinesi açtığınız için banlanabilirsiniz ama korkmayın geri açıyorlar.
M Mr.Gokbilimci Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 145 Makaleler 1 7 Aralık 2023 #6 Düzeldi. Ban yiyenleri de çok kısa sürede hemen geri düzelttiler.
P PreVR Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 441 Çözümler 1 7 Aralık 2023 #7 OyunHaberi dedi: Düzenli CS oynuyorum ama salıdan beri şu gereksiz banlar yüzünden oynayamıyorum hesabım değerli ve bir şey olur diye korkuyorum. Hata düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Devam etmiyor.
OyunHaberi dedi: Düzenli CS oynuyorum ama salıdan beri şu gereksiz banlar yüzünden oynayamıyorum hesabım değerli ve bir şey olur diye korkuyorum. Hata düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Devam etmiyor.