micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.507 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #1 Eğer ki hala görmeyen varsa bir YouTuber bu konu hakkında bir video çekmiş. Haksız yere banlananların banı açılacakmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eğer ki hala görmeyen varsa bir YouTuber bu konu hakkında bir video çekmiş. Haksız yere banlananların banı açılacakmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.056 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #2 NVIDIA tarafında haksız ban olduğu kesin mi? Sürücüyü kullanıyorum son 2 gündür de CS'de takılıyorum VAC falan yediğim olmadı.
NVIDIA tarafında haksız ban olduğu kesin mi? Sürücüyü kullanıyorum son 2 gündür de CS'de takılıyorum VAC falan yediğim olmadı.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 2 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #3 684918 dedi: NVIDIA tarafında haksız ban olduğu kesin mi? Sürücüyü kullanıyorum son 2 gündür de CS'de takılıyorum VAC falan yediğim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hayır, oyuna gelen güncelleme buna sebep oldu. Sürücü ile alakası yok.
684918 dedi: NVIDIA tarafında haksız ban olduğu kesin mi? Sürücüyü kullanıyorum son 2 gündür de CS'de takılıyorum VAC falan yediğim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hayır, oyuna gelen güncelleme buna sebep oldu. Sürücü ile alakası yok.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.507 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #4 Gabe Newell dedi: Hayır, oyuna gelen güncelleme buna sebep oldu. Sürücü ile alakası yok.Eki Görüntüle 2043439 Genişletmek için tıkla... Zaten videoda bahsediyor bundan.
Gabe Newell dedi: Hayır, oyuna gelen güncelleme buna sebep oldu. Sürücü ile alakası yok.Eki Görüntüle 2043439 Genişletmek için tıkla... Zaten videoda bahsediyor bundan.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 9 Aralık 2023 #5 Oyunu bozuk yaptılar, bir de gelen güncellemeyle milletin banlanmasına sebep oldular. Valve da yavaştan bozmaya başladı.
Oyunu bozuk yaptılar, bir de gelen güncellemeyle milletin banlanmasına sebep oldular. Valve da yavaştan bozmaya başladı.
1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 9 Aralık 2023 #6 333365 dedi: Oyunu bozuk yaptılar, bir de gelen güncellemeyle milletin banlanmasına sebep oldular. Valve da yavaştan bozmaya başladı. Genişletmek için tıkla... İyi ki oyunda noobum.
333365 dedi: Oyunu bozuk yaptılar, bir de gelen güncellemeyle milletin banlanmasına sebep oldular. Valve da yavaştan bozmaya başladı. Genişletmek için tıkla... İyi ki oyunda noobum.