Dün herhangi bir şey yoktu bugün girdiğimde VAC yediğimi gördüm. Oyunu ortaokul zamanı oynasam da son 8 senedir doğru düzgün girmiyorum bile. Birkaç aydır da haftadan haftaya drop düşürmek için giriyorum. Oynayışımda gariplik falan da yok genelde düştüğüm lobiye göre ya ilk sırada ya da son sırada yer alıyorum. Çoğu maçı umursamıyorum zaten yan monitörde video izliyorum sırf haftalık ödül için giriyorum. Asıl sinirimi bozan şey anlayacağınız üzere profildeki kırmızı yazı. Bunu düzeltmenin bir yolu yok mu? Bir daha CS girmesem de olur yani bunların haftalık verdiği 50TL'sine kalmadın ahahaha.
Leading CS2 cheater searching, analyzing, tracking, and reporting platform with 2+ million indexed players. Search CS2 cheaters, submit reports with evidence, and access community-verified statistics.
Premier'de 20K yapmışsın. CS2 artık overwatch ile banlanmadığın, report durumunda VACnet bilgisayarını tarıyor. CS2 için sorun teşkil edecek bir dosya/yazılım bulup banlamıştır. Eğer haksız olduğunu düşünüyorsan Steam Destek'e yazabilirsin.
Desteğe yaz ama muhtemelen dönüş yapmayacaklar, Cheat Engine bile bazen VAC ban sebebi olabiliyor herhangi bir zararlı yazılımdan ban yemişsindir eğer haksızsan. yan, muhtemelen açılmayacaktır bir hata yoksa zamanında bende haksız ban yemiştim sırf telefon numaram arkadaşın hesabında var diye hiçbir şekilde açmadılar.
VAC banı kaldırmazlar. Bu zamana kadar VAC ban yiyip banı kaldırabilen görmedim de duymadım da ancak haftalık drop için oyuna girip AFK kalıyorsanız Farm hesap sanıp ban yemiş olabilirsiniz. Geçmiş olsun
Premier'de 20K yapmışsın. CS2 artık overwatch ile banlanmadığın, report durumunda VACnet bilgisayarını tarıyor. CS2 için sorun teşkil edecek bir dosya/yazılım bulup banlamıştır. Eğer haksız olduğunu düşünüyorsan Steam Destek'e yazabilirsin.
Evet arkadaşlarımla vs girip seçkin kasmıştık yazın başlarında. Bu dosya tarama mevzusu oyun içerisindeyken olmuyor mu? Ben en son geçen hafta Çarşamba günü girdim oyuna. Genel olarak da Çarşamba'dan Çarşamba'ya giriyorum.
(20k'ya da 100 galibiyette falan çıkmışımdır bu arada)
Desteğe yaz ama muhtemelen dönüş yapmayacaklar, Cheat Engine bile bazen VAC ban sebebi olabiliyor herhangi bir zararlı yazılımdan ban yemişsindir eğer haksızsan. yan, muhtemelen açılmayacaktır bir hata yoksa zamanında bende haksız ban yemiştim sırf telefon numaram arkadaşın hesabında var diye hiçbir şekilde açmadılar.
VAC banı kaldırmazlar. Bu zamana kadar VAC ban yiyip banı kaldırabilen görmedim de duymadım da ancak haftalık drop için oyuna girip AFK kalıyorsanız Farm hesap sanıp ban yemiş olabilirsiniz. Geçmiş olsun
AFK kalmadım hiç kısıtlama yerim diye. Toxiclikten mi yedim desem öyle aman aman bir şey de yapmıyorum. Laf atanlara ya gülücük atıyorum ya da noob yazıp geçiyorum Sağolun.
Eylül ayından sonra win rateniz bir anda yükselmiş 2 KD'ye yakın oyunlar var, CS Watch normal gösteriyor ama bilemedim. 1.05 de gezen KD oranınız eylülden sonra şaha kalkmış. Demolarınızı izleyecektim ancak hepsi hata verdi. VAC Live yiyene alışkınım, gameban yemeyi nasıl başardınız orasını bilemeyeceğim.
Yazın başlarında demişssiniz ama Eylül ayında her gün oyuna girmişssiniz. Çoğu maçı umursamıyorum diyip 2.12 KDA aldığınız maç var. Sadece drop için oynanmadığı belli oluyor.
Eylül ayından sonra win rateniz bir anda yükselmiş 2 KD'ye yakın oyunlar var, CS Watch normal gösteriyor ama bilemedim. 1.05 de gezen KD oranınız eylülden sonra şaha kalkmış. Demolarınızı izleyecektim ancak hepsi hata verdi. VAC Live yiyene alışkınım, gameban yemeyi nasıl başardınız orasını bilemeyeceğim.
Normalde rekabetçi oynayacaksam Valorant giriyorum orada Dia-Immo arasında gidip geliyorum zaten. İlk seçkin maçlarım da kız arkadaşımla goygoy çevirerek attığımız maçlar. Sonradan rank yükselmeye başlayınca Valorant premle girmeye başladım. KDA oranlarında da gariplik görmedim açıkçası. Hile olsam VAC live'dan ban yerim diye düşünüyorum eğer absürt bir oynanış veya KDA olsaydı.
Yazın başlarında demişssiniz ama Eylül ayında her gün oyuna girmişssiniz. Çoğu maçı umursamıyorum diyip 2.12 KDA aldığınız maç var. Sadece drop için oynanmadığı belli oluyor.