Darthvader1
Picopat
Daha fazla
Merhaba, bugün Counter-Strike 2 de Halo müzik kitini uygun bir fiyatla nasıl elde edeceğinizi anlatacağım. Halo müzik kitini nasıl alabileceğimi araştırıyordum ve bir YouTube videosu keşfettim. Müzik kiti için Halo Master chief Collection'a sahip olmanız gerekiyor. Oyunun indirimlerle birlikte fiyatı 9,99 dolar ama daha uygun bir şekilde almak isterseniz, yapmanız gereken Halo 3: ODST içeriğini almak. Almış olduğunuz içerikle birlikte Master chief Collection kütüphanenize eklenecektir.
Halo 3: ODST fiyatı 1.24 USD'dir. Şimdi yapmanız gereken iki adım kaldı. Oyunu indirip beş saati geçirmek ve ardından CS2'ye giriş yapıp envanter kısmından müzik kitinizi görüntülemek.
Not: Eğer daha önceden Master chief Collection'ı daha önceden Xbox konsolundan veya Xbox uygulamasından oynadıysanız, oyun açılım ekranında sizden Microsoft hesabınızla giriş yapmanızı istiyor ve bu sayede açtığınız bütün başarımlar ve kayıtlarınız otomatik olarak Steam'e senkronize ediliyor. Bu sayede Halo 4 (parlak koleksiyon kartı) aldım ve Halo 3: ODST'nin maliyetini karşılamış oldum.
Kaynak:
Halo 3: ODST fiyatı 1.24 USD'dir. Şimdi yapmanız gereken iki adım kaldı. Oyunu indirip beş saati geçirmek ve ardından CS2'ye giriş yapıp envanter kısmından müzik kitinizi görüntülemek.
Not: Eğer daha önceden Master chief Collection'ı daha önceden Xbox konsolundan veya Xbox uygulamasından oynadıysanız, oyun açılım ekranında sizden Microsoft hesabınızla giriş yapmanızı istiyor ve bu sayede açtığınız bütün başarımlar ve kayıtlarınız otomatik olarak Steam'e senkronize ediliyor. Bu sayede Halo 4 (parlak koleksiyon kartı) aldım ve Halo 3: ODST'nin maliyetini karşılamış oldum.
Kaynak:
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: