CS2 haritalarda nasıl gelişilir?

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Dust 2 haritasını çok seviyorum. Hatta her maçta 30-35 kill alırım. Clutch atmakta çok iyiyim. 1V5 kaldığımda bile aldığım eller oluyor. Özellikle 1V3 olduğunda Clutch atmam çok basit oluyor. 1V4 de de öyleyimdir. Ama başka mapler girdiğim zaman (anubis ve Inferno gibi) anubiste çok iyi oynuyordum ama sadece Dust 2 girdiğim için MVP olsam bile iyi oynayamıyordum. Mirage haritasında çok iyi oynardım. 25-30 kill alırdım. Şimdi 15'i geçemiyorum. Dust 2 de oynadığım gibi başka hiçbir haritada oynayamıyorum. Diğer haritalarda çalışırken Dust 2'yi de batırmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Dust 2 haritasını çok seviyorum. Hatta her maçta 30-35 kill alırım. Clutch atmakta çok iyiyim. 1V5 kaldığımda bile aldığım eller oluyor. Özellikle 1V3 olduğunda Clutch atmam çok basit oluyor. 1V4 de de öyleyimdir. Ama başka mapler girdiğim zaman (anubis ve Inferno gibi) anubiste çok iyi oynuyordum ama sadece Dust 2 girdiğim için MVP olsam bile iyi oynayamıyordum. Mirage haritasında çok iyi oynardım. 25-30 kill alırdım. Şimdi 15'i geçemiyorum. Dust 2 de oynadığım gibi başka hiçbir haritada oynayamıyorum. Diğer haritalarda çalışırken Dust 2'yi de batırmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Gireceğin haritaya başlamadan o haritanın prefire nı oyna çok fark eder.

Hocam öncelikle ilk tavsiyem prefire noktalarını (düşman site içerisinde nerede bulunabilir) bilmek ve aimini ona göre tutmaktır. Bu arkadaşın premierdeki tüm haritalarda aim course u var. Tek tek gir ve tüm düşmanları öldür, bir kaç kez tekrarla artık ezberlersin.

Onun dışında her haritada bilgin olmalı, yoksa premier girmeni tavsiye etmiyorum zaten. Bir de zamanın var ise profesyonel arenalarda oynanan maçlardan en azından öğrenmek istediğin haritaları izleyebilirsin, bana çok şey kattı demo izlemek.

Derecen kaç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı