CS2 haritası geç yükleniyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Son güncelleme öncesine kadar böyle bir sıkıntım yoktu. Seçkin-yoldaş-ölüm maçı ne girersem gireyim harita 2-2.5 dakikada anca açılıyor. Ek olarak maç sonu ana menüye dönerken 5-10 saniyede anca dönüyorum, önceden yine herhangi bir sıkıntı yoktu.

Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun net bir açıklaması yok maalesef, sadece ihtimalleri değerlendirebiliriz. Gerçekten yeni güncelleme ile oyunun bazı sistemlerde FPS düşürdüğü gerçeğini açılan konularda görüyorum. Aynı şekilde bu güncelleme haritaya geç giriş sorunu da yaşatabilir. En iyi ihtimalle bu olmalı. En kötü ihtimal ise SSD kullanmıyorsan geç girersin, SSD kullanıyorsan da belki SSD de sorun yaşamış olabilirsin. Yani bu SSD'nin yaşadığı sorun ile oyuna gelen güncelleme aynı zamana denk gelmiş de olabilir. Bunlar sadece ihtimaller.

Ne yapabilirsin? Oyunu tamamen silip yüklemeyi deneyebilirsin, dosyaları doğrulamayı deneyebilirsin. Sorun en azından SSD'de değilmiş diyebilmek için SSD sağlık testi yapabilirsin, sanırım öyle yazılımlar vardı. Diğer oyunları test edebilirsin, daha önce oynadığın oyunlarda geç yükleme problemleri oluyor mu diye kıyaslama yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…