CS2 hata veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Bugün CS2'nin geldiğini gördüm. Güncelledim lakin kaç defa silip yüklediysem, kaç defa doğruladıysam aynı hatayı vermeye devam etti. Ne yapabilirim?

Sistemim:
Anakart: Gigabyte GA-G31M-ES2l rev 2.0
İşlemci: Intel Xeon X5460.
Ekran kartı: RX 570 8 GB.
RAM: 2+2 4 GB 800 MHz.
Windows: Windows 10 LTSC 2019.

Dosya Ekleri

• Oyun Başlatılamıyor.png
    Oyun Başlatılamıyor.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 585
  • Hata Kodu.png
    Hata Kodu.png
    10,9 KB · Görüntüleme: 441
Hata şu an çoğu kişide var işlemci veya ekran kartı uyumluluğuyla ilgili bir sorun. Çözümü şu an mevcut değil maalesef fakat Valve bu konuda çok hızlıdır bir sonraki patch ile düzeleceğini umuyorum.

Hata şu an çoğu kişide var işlemci veya ekran kartı uyumluluğuyla ilgili bir sorun. Çözümü şu an mevcut değil maalesef fakat Valve bu konuda çok hızlıdır bir sonraki patch ile düzeleceğini umuyorum.
Bende dahil çoğu oyuncu oyuna bu hatadan giremiyor bu valve ne kadar rezil firma csgo ilk çıktığında da fps sorunu vardı bu konuda çok acemiler

Bende dahil çoğu oyuncu oyuna bu hatadan giremiyor bu Valve ne kadar rezil firma CS:GO ilk çıktığında da FPS sorunu vardı bu konuda çok acemiler.

Acemi mi? Adamlar oyun motorunu değiştiriyorlar kaç ayda getirdikleri haritalara ve yenikiklere bakın derim. Eminim Valve çalışanları uyutmuyordur bile.

E tamamda bu haritayı yaptıktan sonra niye test etmiyorlar hiçbir şey optimize değil ve bir hikayeli oyun kadar zor mekaniği yok ki.

Anlamadığın nokta açık betanın amacı sen oyundan zevk al diye değil. Adı üzerinde beta. Sen oynayıp hataları bildireceksin ki daha hızlı düzeltsinler. Oyun tam sürüme çıktığında bu şekilde olursa hak veririm sana. Oyun yeni bir motora geçtiği için bu tarz şeyler normal ayrıca gayet hızlı çözüyorlar sorunları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı